2777
2789
عنوان

خانومای شیک پوش کمممممممک😠😠😠😠

289 بازدید | 16 پست

خسته شدم هرجا میرم مانتوها همه جلو بازن از اونجایی که خودمم دوس ندارم زیادو البته شوهرمم گیر میده نمیتونم جلو باز بگیرم .مانتوهای شیکو دکمه ای یا جلو بسته رو از کجا میگیرید .فردام مراسم داریم باید بخرم یکی 😩😩😩😩😩

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه گیرت نیومد مانتو،  مانتو جلو باز شیک به دلخواهت بخر و خودت واسش قَزَن بخر و بزن

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
اگر تهران هستی برو نازی آباد خیابان مدائن 

آره تهرانم یکم دوره برامون ولی مژمعنی مانتوهاش شیکه .میرم با کله🤕🤕

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
اگه گیرت نیومد مانتو،  مانتو جلو باز شیک به دلخواهت بخر و خودت واسش قَزَن بخر و بزن

دوستم عید خریدم از این قزنیا دوس ندارم دوجا لیشتر نپوشیدمش همش دارم مانتوهای پارسالمو میپوشم🤐😭😭😭

آره تهرانم یکم دوره برامون ولی مژمعنی مانتوهاش شیکه .میرم با کله🤕🤕

بنظر من خوبه بازم بستگی به سلیقه ی شما داره مانتو دکمه دار تا دلت بخواد اونجا هست مخصوصا توی پاساژش هم حتما سر بزن 

بنظر من خوبه بازم بستگی به سلیقه ی شما داره مانتو دکمه دار تا دلت بخواد اونجا هست مخصوصا توی پاساژش ...

ببینم شوهرم راضی میشه بریم اونجا.آخه ما همش میریم .بازار اما😶😶زاده حسن

بنظرم بیشتر جنوب تهران مانتوهاش دکمه دار هستن ...پاساژ مهدی شاه عبدالعظیم و کلا مغازه های غیر پاساژشم مانتوهاشون دکمه دارن ..پاساژ خورشید هم سمت اتوبان امام رضا بسمت افسریه اونم خوبه 

بنظرم بیشتر جنوب تهران مانتوهاش دکمه دار هستن ...پاساژ مهدی شاه عبدالعظیم و کلا مغازه های غیر پاساژش ...

مرسی دوستم .ولی واقعن اونجا خیلی دوره برامون ما سمت تهرانسریم.ممنون که وقت گذاشتی😉

امامزاده حسن فقط کفشهاش خوبه و پاساژ ایرانیان بقیه ی جنسهاش زیاد تعریفی نداره 

پاساژ ایرانیانم رفتم مانتو دکمه ایها همش سن بالا و خیلی صایع بودن بیشترشون جلو باز بودن😭😭😭