سلام من خودم دیشب درست کردم مزش بد نشد
اول مرغ رو با روغن زیتون و کمی زعفرون دم کرده و چند قاشق ماست ترشو یکم مرزه مخلوط کردم و روشو با نایلون پوشوندم و یه شب گذاشتم داخل یخچال تجه کن که ترشی و نمک اصلا نباید بزنی و فقط 10 تا 15 دقیقه قبل از سیخ کشیدن باید این کار رو بکنی که مرغ ها خودشونو نگیرن و طعمها به خوردشون بره 24 ساعت بعد که مرغ ها رو در آوردین این کار رو میکنی و اگر مرزه نداشتین میتونین از انواع تره یا پیازچه استفاده کنید. تجه کنید که حرارت کم توی پخت مرغ خیلی خیلی مهمه میتونی اگر فر دارین از طبقه وسط فر استفاده کنی البته اگر جوجه گردان داشته باشه بهتره سعی کن یه سس خونگی خردل یا باربی کیو یا انبه هم کنارش درست کنی
البته با سوپ سفید هم معرکه میشه
اما چون مرغ طبع سردی داره حتما پلوی کنارش رو یا با زرشک یا با شیوید و باقالی یا اینکه با سسس چیری تند مصرف کن که سردی نشه برای بدن و بهترین ماست کنار مرغ هم ماست موسیر و یا ماست و خیار پر سیر هستش امیدوارم بدردتون بوخوره اگه درست کردین عکس بذار ببینیم