2777
2789

منم میخوام یاد بگیرم

 . خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازشب قبل جوجه هارو تو پیاز زعفرون ماست یاسس مایونز و روغن وکمی نمک‌تو ظرف دربسته مزه دارکن عالی میشه ...

ممنونم

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر

مامانم یه مدل درست میکنه خیلی عالی میشه

اول جوجه رو میخوابونه تو روغن زیتون، بعد 10 الی 15 دقیقه بهش  پیاز خرد شده میزنه و خوب ماساژش میده بعد ماست، ابلیمو، نمک و فلفل و زردچوبه میزنه. یه شب قبل درست میکنه میزاره تو یخچال بمونه. بعد میزنه سر سیخ و کباب میکنه اما در هین کباب کردن بهش یه محلول دست ساز میزنه که عالیش میکنه.

نمک و فلفل و سرکه و روغن رو با هم قاطی میکنه (میزان نمکش باید اندازه باشه تا ترشی سرکه خیلی معلوم نباشه )بعد در هین کباب کردن مرتب با برس این محلول رو میماله رو جوجه ها. بینظیر میشه مزش

مامانم یه مدل درست میکنه خیلی عالی میشه اول جوجه رو میخوابونه تو روغن زیتون، بعد 10 الی 15 دقیقه به ...

به توضیحات شما میگن فوت آشپزس ....پنجه اش طلا مادرتون

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر

من شب قبل فيله ي مرغ رو ميخوابونم توي پياز و زعفرون و نمك و روغن و فلفل دلمه اي و فلفل قرمز 

موقع كباب كردن ام دوباره نمك ميزنم و يكم پودر سير .وقتي ام ميخوام بذارم توي ظرف ،روشون كره ي داغ ميريزم عالي ميشه 

جوجه ي ترش ام خيلي خوشمزس 

بايد توي رب انار و گردو و جعفري و روغن بخوابوني مرغو 

سلام  من خودم دیشب درست کردم مزش بد نشد

اول مرغ رو با روغن زیتون و کمی زعفرون دم کرده و چند قاشق ماست ترشو یکم مرزه مخلوط کردم و روشو با نایلون پوشوندم و یه شب گذاشتم داخل یخچال تجه کن که ترشی و نمک اصلا نباید بزنی و فقط 10 تا 15  دقیقه قبل از سیخ کشیدن باید این کار رو بکنی که مرغ ها خودشونو نگیرن و طعمها به خوردشون بره 24 ساعت بعد که مرغ ها رو در آوردین این کار رو میکنی و اگر مرزه نداشتین میتونین از انواع تره یا پیازچه استفاده کنید. تجه کنید که حرارت کم توی پخت مرغ خیلی خیلی مهمه میتونی اگر فر دارین از طبقه وسط فر استفاده کنی البته اگر جوجه گردان داشته باشه بهتره سعی کن یه سس خونگی خردل یا باربی کیو یا انبه هم کنارش درست کنی

البته با سوپ سفید هم معرکه میشه

اما چون مرغ طبع سردی داره حتما پلوی کنارش رو یا با زرشک یا با شیوید و باقالی یا اینکه با سسس چیری تند مصرف کن که سردی نشه برای بدن و بهترین ماست کنار مرغ هم ماست موسیر و یا ماست و خیار پر سیر هستش امیدوارم بدردتون بوخوره اگه درست کردین عکس بذار ببینیم


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

ازدواج

setaareee1375 | 1 دقیقه پیش

😭😭😭

zahrasadat_86 | 7 ثانیه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز