2777
2789
عنوان

شوهر بدرد نخور

779 بازدید | 11 پست

نه تفريحي دارم مثلا برم تو سرمون يه دور بزنم

نه مسافرتي

نه اجازه ميده خودم تنها با بچم برم جايي

يه خونه مادرم ميرم

يه خونه مادرش ك وقتي هم ميري مادرشوهر ميخواد دوتا تيكه بندازه خواهرشوهر از اون ور

پول و مرخصي هم داره نمياد جايي بريم

تو خونه هم ك دوروز باهام خوبه دوروز مث ديوونه ها ميشه همش بهم گير ميده يه كاغذ ريز يا يه مو تو خونه بيفته داد و بيداد راه ميندازه ك تو چقد كثيف و بي انضباطي غذا درست ميكنم ايراد نگيره از گلوش پايين نميره

موقعي هم ك خوبه فك نكنيد عاليه يذره خوبه

بخدا خسته شدم از اين زندگي مذخرف و تكراري

نميدونستم حرفامو كجا بزنم اومدم خالي كردم خودمو اينجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حق داری اما نباید هیچ وقت اجازه میدادی اون همه کارت بشه ،بخشیش تقصیر خودت هست .از اول نباید در مقابل خواسته هاش تسلیم میشده ،اونم خیالش جمع هست که شما جایی نمیری هر کاری میخوای میکنی 

نگران نباش منم شوهرم همونطوریه از همه چیز ایراد میگره ولی خب چه کنیم

همش با خودم میگم چه روشی بگیرم این درست بشه 

دقت کردما سر هر چیزی گیر میده مثلا خونه هم تمیزباشه سر یه چیز دیگه یا خلاصه کلا احساس میکنم مثل بچه دو ساله رفتار میکنه

من به تمام خواسته هام رسیدم. خدایا شکرت😍

بزار ایراد بگیره اهمیت نده چهاربار هی غر بزنه ببینه تحویل نمیگیری بی خیال میشه.برای تفریح هم خودت برنامه بریز مثلا روزهایی که میدونی مرخصی داره بگو تور فلان جا دیدم برای سفر ثبت نام کنم بریم