2777
2789

https://instagram.com/p/BlFkYKkBlQJ/

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوانن    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
مردای مارو باش😑😑😑😑😏😏😏😏😏😏😏😏

آينده ي كشور روشنه باهاشون😂😂

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

😂😂😂😂😂😂

واقعا اینجور ادما روشون میشه تو جامعه سربلند کنن؟

یعنی میتونیم اگ شوهرمون بشن خودمونو بسپریم دست اینا براممون زندگی بسازن و مسئولیت پذیر هستن؟

یا اینا دنبال زن و زندگی نیستن فقط دنبال همین جنگولک بازیا هستن؟

من واقعا برام جای سواله؟🤔

😂😂😂😂😂😂 واقعا اینجور ادما روشون میشه تو جامعه سربلند کنن؟ یعنی میتونیم اگ شوهرمون بشن خودمونو ...

اره بابا،نگران نباش،اون مردايي كه ازين جنگولك بازيا ندارن هم همچين خيلي مسووليت پذير و همه چيز تموم نيستن،تازه اينا ي مزيت نسبت به اونا دارن،ميخندوننت😂

اره بابا،نگران نباش،اون مردايي كه ازين جنگولك بازيا ندارن هم همچين خيلي مسووليت پذير و همه چيز تموم ...

با این خل بازیاشون زندگی رو ب باد میدن میره

من ک نمیتونم بهشون اعتماد کنم