2777
2789
عنوان

کسایی که تعبییر خواب بلدن بیان

98 بازدید | 13 پست

شوهرم تغریبا دو ماه پیش خواب دیده تو خونمون داره با ی دختر بازی میکنه میگفت ی دختر بچهی خوشگلو ناز که دختر خودمون بود اون موقع من هنوز نمیدونستم باردارم ولی خوابش همزمان با اوایل بارداریم بوده حالا تعبییرش چیه؟

دخترم😍 نعمت خونم برکت خونم خوش اومدی ب زندگی من و بابایی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺑﻦ ﺳﻴﺮﻳﻦ ﺑﺼﺮﯼ ﮔﻮﻳﺪ:

ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﻳﺪﻥ, ﺩﻟﻴﻞ ﺑﺮ ﺷﺎﺩﻱ ﻭ ﻓﺮﺡ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﺎﺷﺪ. ﺍﮔﺮ ﺑﻴﻨﺪ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﺁﻣﺪ, ﻳﺎ ﻛﺴﻲ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻪ ﻭﻱ ﺑﺨﺸﻴﺪ, ﺩﻟﻴﻞ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻗﺪﺭ ﺟﻤﺎﻝ ﺩﺧﺘﺮ ﺧﺮﻣﻲ ﻭ ﺑﺮﻛﺖ ﻭ ﻧﻌﻤﺖ ﺍﺳﺖ. ﺍﮔﺮ ﺑﻴﻨﺪ ﻛﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺍﻭ ﺑﻤﺮﺩ, ﺗﺎﻭﻳﻠﺶ ﺑﻪ ﺧﻼﻑ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ.

ﺍﺑﺮﺍﻫﻴﻢ ﺑﻦ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ ﮐﺮﻣﺎﻧﯽ ﮔﻮﻳﺪ:

ﺍﮔﺮ ﺑﻴﻨﺪ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻪ ﻛﺴﻲ ﺩﺍﺩ, ﺩﻟﻴﻞ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺧﺮﻣﻲ ﺑﺪﺍﻥ ﻛﺲ ﺭﺳﺪ. ﺍﮔﺮ ﺑﻴﻨﺪ ﺩﺧﺘﺮ ﺍﻭ ﻧﺎﻗﺺ ﺍﺳﺖ, ﺩﻟﻴﻞ ﺑﺮ ﻏﻢ ﻭ ﺍﻧﺪﻳﺸﻪ ﻭ ﻧﻘﺼﺎﻥ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﺍﻭ ﻛﻨﺪ, ﺍﮔﺮ ﺑﻴﻨﺪ ﻛﻪ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﺑﺮﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﻣﻲ ﺑﺮﺩ, ﺩﻟﻴﻞ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺧﻴﺮ ﻭ ﻧﻌﻤﺖ ﺑﺪﻭ ﺭﺳﺪ. ﺍﮔﺮ ﺑﻴﻨﺪ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ, ﺩﻟﻴﻞ ﺑﺮ ﻏﻢ ﻭ ﺍﻧﺪﻭﻩ ﻛﻨﺪ.

ﻣﻨﻮﭼﻬﺮ ﻣﻄﻴﻌﻲ ﺗﻬﺮﺍﻧﻲ ﮔﻮﻳﺪ:

ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﮐﻪ ﺻﺎﺣﺐ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﺷﺪﻩ ﺍﻳﺪ ﻭ ﻫﻤﺴﺮﺗﺎﻥ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﺑﻪ ﺩﻧﻴﺎ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺧﻴﺮ ﻭ ﻧﻴﮑﻲ ﻣﻲ ﻳﺎﺑﻴﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻧﻌﻤﺖ ﻭ ﺭﻓﺎﻩ ﻣﻲ ﺭﺳﻴﺪ. ﺍﮔﺮ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﺧﻮﻳﺶ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺩﺭ ﺑﻴﺪﺍﺭﻱ ﭼﻨﺎﻥ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ ﻧﻌﻤﺖ ﻭ ﺑﺮﮐﺖ ﺣﺎﺻﻞ ﻣﻲ ﮐﻨﻴﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﻭ ﺁﻥ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﻳﺪﻳﺪ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﺨﺖ ﺩﺧﺘﺮﺗﺎﻥ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻭ ﺑﻪ ﺑﺰﺭﮔﻲ ﻣﻲ ﺭﺳﺪ ﻭ ﺩﺭﺧﺸﻨﺪﮔﻲ ﻃﺎﻟﻊ ﻣﻲ ﻳﺎﺑﺪ. ﺍﮔﺮ ﺩﻳﺪﻳﺪ ﺑﺎ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ ﻭ ﻗﺒﻼ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻴﺪ ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻲ ﺷﻮﻳﺪ ﻭ ﺯﻥ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﻳﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺯﻥ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﻭ ﻗﺒﻼ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺮﺗﺎﻥ ﺍﺧﺘﻼﻑ ﭘﻴﺪﺍ ﻣﻲ ﮐﻨﻴﺪ ﻭ ﺑﮕﻮ ﻣﮕﻮ ﻣﻲ ﮐﻨﻴﺪ. ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﭼﻴﺰﻱ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺍﺩ ﺳﻮﺩ ﻣﻲ ﺑﺮﻳﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﭼﻴﺰﻱ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﮔﺮﻓﺖ ﺯﻳﺎﻥ ﻣﻲ ﮐﻨﻴﺪ. ﺍﮔﺮ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﻳﺪﻳﺪ ﮐﻪ ﺯﻳﺒﺎ ﺑﻮﺩ ﺍﻭ ﺑﺨﺖ ﺷﻤﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺭﻭﻱ ﺷﻤﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﻲ ﺯﻧﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺯﺷﺖ ﺑﻮﺩ ﮐﺴﺎﻟﺖ ﻣﻲ ﻳﺎﺑﻴﺪ ﻭ ﻏﻤﮕﻴﻦ ﻣﻲ ﺷﻮﻳﺪ. ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺭﺟﻴﻢ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﻫﺎﻱ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺯﻥ ﺑﻪ ﺧﺼﻮﺹ ﺩﺭ ﻫﻴﺌﺖ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺯﻳﺒﺎ ﻇﺎﻫﺮ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ ﭘﺲ ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﺧﺘﺮ ﺯﻳﺒﺎﻳﻲ ﺭﺍ ﺩﻳﺪﻳﺪ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﻱ ﻧﺎﭘﺴﻨﺪ ﺩﻋﻮﺕ ﮐﺮﺩ ﺍﻭ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺍﺳﺖ. ﺍﮔﺮ ﻧﭙﺬﻳﺮﻳﺪ ﺑﻪ ﺧﻴﺮ ﻭ ﺻﻼﺡ ﻣﻲ ﺭﺳﻴﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺩﻋﻮﺕ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﭙﺬﻳﺮﻳﺪ ﺯﻳﺎﻥ ﻣﻲ ﺑﻴﻨﻴﺪ ﻭ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﺧﺴﺮﺍﻥ ﻣﻲ ﺷﻮﻳﺪ.

ﻟﻮﮎ ﺍﻭﻳﺘﻨﻬﺎﻭ ﻣﻲ ﮔﻮﻳﺪ:

ﺩﺧﺘﺮ: ﺷﺎﺩﯼ ; ﺷﺎﺩﻣﺎﻧﯽ

ﺑﻮﺳﻴﺪﻥ ﺍﻭ: ﺍﺑﺮﺍﺯ ﮐﺮﺩﻥ ﻳﮏ ﺧﻮﺍﻫﺶ

ﺩﺧﺘﺮﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺩﻋﺎ ﺑﺎﺷﺪ: ﺷﮑﺴﺖ

ﺑﺎ ﺍﻭ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻥ: ﺧﺒﺮﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ

ﺁﻧﻠﯽ ﺑﻴﺘﻮﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﻳﺪ:

1- ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﺯﻳﺒﺎ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ , ﻋﻼﻣﺖ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺁﺳﻮﺩﻩ ﺍﻱ ﺧﻮﺍﻫﻴﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻣﺤﻴﻂ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﻱ ﻟﺒﺮﻳﺰ ﺍﺯ ﻧﺸﺎﻁ ﺑﻪ ﺳﺮ ﺧﻮﺍﻫﻴﺪ ﺑﺮﺩ. ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﻻﻏﺮ ﻭ ﺭﻧﮓ ﭘﺮﻳﺪﻩ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ , ﻋﻼﻣﺖ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﺓ ﺷﻤﺎ ﻓﺮﺩﻱ ﻣﻌﻠﻮﻝ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ ﻭ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﻲ ﺍﻭ ﺩﻳﮕﺮ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺭﺍ ﻧﻴﺰ ﺍﻧﺪﻭﻫﮕﻴﻦ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺳﺎﺧﺖ.

2 ﺍﮔﺮ ﻣﺮﺩﻱ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﺪ ﺩﺧﺘﺮ ﺍﺳﺖ , ﻋﻼﻣﺖ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻓﺮﺩﻱ ﺳﺴﺖ ﺍﺭﺍﺩﻩ , ﻳﺎ ﻫﻨﺮ ﭘﻴﺸﻪ ﺍﻱ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ ﻛﻪ ﻧﻘﺶ ﺯﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ.

3 ﺍﮔﺮ ﺩﺧﺘﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ , ﻧﺸﺎﻧﺔ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻭﻗﺎﻳﻌﻲ ﺭﺍﻩ ﺑﺮ ﻟﺬﺕ ﻭ ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﻲ ﻣﻲ ﮔﺸﺎﻳﺪ.

4- ﺍﮔﺮ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﺩﺧﺘﺮﺗﺎﻥ ﺑﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﻱ ﺷﻤﺎ ﮔﻮﺵ ﻧﻤﻲ ﺩﻫﺪ , ﻧﺸﺎﻧﺔ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺧﻮﺩ ﻋﺬﺍﺏ ﺧﻮﺍﻫﻴﺪ ﻛﺸﻴﺪ

ﺩﺭ ﺳﺮ ﺯﻣﻴﻦ ﺭﻭﻳﺎﻫﺎ ﺁﻣﺪﻩ:

ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮ ﺯﻳﺒﺎ: ﺍﻫﻤﻴﺖ ﻭ ﺍﻣﺘﻴﺎﺯ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺷﻤﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ.

ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎﻫﻮﺵ: ﺛﺮﻭﺕ ﺑﺰﺭﮒ

ﺑﺎ ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮ ﺣﺮﻑ ﻣﻴﺰﻧﻴﺪ: ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﻭ ﺁﺭﺍﻣﺶ

ﻳﻚ ﻣﺮﺩ ﻣﺠﺮﺩ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﺪ ﻛﻪ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻣﻴﺒﻮﺳﺪ: ﺷﺎﻧﺲ.

ﻳﻚ ﻣﺮﺩ ﻣﺘﺎﻫﻞ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﺪ ﻛﻪ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻣﻴﺒﻮﺳﺪ: ﮔﺮﻓﺘﺎﺭﻱ ﻭ ﺩﺭﺩﺳﺮ.

ﭼﻨﺪﻳﻦ ﺩﺧﺘﺮ ﺭﺍ ﻣﻴﺒﻮﺳﻴﺪ: ﺷﺎﻧﺲ ﻭ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺑﺰﺭﮒ.

ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﭘﻨﺠﺮﻩ: ﻣﺸﺎﺟﺮﺍﺕ ﺷﺪﻳﺪ.

ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮ ﻛﻪ ﻣﻴﺪﻭﺩ: ﻳﻚ ﺩﺯﺩ ﻣﻴﮕﻴﺮﻳﺪ.

ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺯﻳﺒﺎ: ﭘﻮﻝ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﻧﺼﻴﺒﺘﺎﻥ ﻣﻴﺸﻮﺩ.

ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﻄﺮ ﻧﺠﺎﺕ ﻣﻴﺪﻫﻴﺪ: ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺩﻳﻮﺍﻧﻪ ﻭﺍﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ.

ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮ ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ: ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﺩﺭﻋﺸﻖ.

ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺧﺒﺮﻫﺎﻱ ﺗﻌﺠﺐ ﺁﻭﺭ ﻣﻴﺪﻫﺪ: ﺟﻮﺍﺑﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﻮﻳﻖ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ , ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﺳﻴﺪ.

ﻳﻚ ﻣﺮﺩ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﺪ ﻛﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺷﺪﻩ: ﺍﻭ ﺩﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﻧﻘﺶ ﻳﻚ ﺯﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﺯﻱ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻛﺮﺩ.

ﭘﺪﺭ ﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﺧﺘﺮﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺒﻴﻨﻨﺪ: ﺧﻮﺷﻲ ﻭ ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﻲ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ.

ﺩﺧﺘﺮ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺑﺎﺯﻱ ﺍﺳﺖ: ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ.

ﭼﻨﺪﻳﻦ ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺑﺎﺯﻱ: ﭘﻴﺸﺮﻓﺖ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﻲ.

ﺑﺎ ﺩﺧﺘﺮﺗﺎﻥ ﺣﺮﻑ ﻣﻴﺰﻧﻴﺪ: ﻏﻢ.

ﻳﻚ ﻣﺎﺩﺭ ﺑﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺣﺮﻑ ﻣﻴﺰﻧﺪ: ﺍﻭ ﺑﺰﻭﺩﻱ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﭽﻪ ﺩﺍﺭ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ.

ﻳﻚ ﺩﺧﺘﺮ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻓﺮﺯﻧﺪﻱ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻩ: ﻳﻚ ﻣﺼﻴﺒﺖ ﺩﺭ ﭘﻴﺶ ﺍﺳﺖ.

یه زن دیگه داره شوهرت ازون بچه دار میشه

الکی😂 

شایدم اون دختر بچه خودت بودی منظورش اینه که زن نگرفته بدبخت دختر بچه گرفته

لطفااااا یه وکیل تو نی نی سایت به من معرفی کنین.

بچه ها من یخاب عجیلی دیدم...

خواب دیدم محل کارمون اتیش گرفته همه فرار کردیم کسی چیزیش نشد فقط دستگاهامون سوختن.بعدش من برگشتم طلاهامو که اونجا قایم کردم بردارم و خیلی خوشحال شدم که دیدم  سرجاشه

یه زن دیگه داره شوهرت ازون بچه دار میشه الکی😂  شایدم اون دختر بچه خودت بودی منظورش اینه که ز ...

دختر دیگه نبوده😐😐😐 خواب دیده منو اون باهم ی دختر داریم

بچه ها من یخاب عجیلی دیدم... خواب دیدم محل کارمون اتیش گرفته همه فرار کردیم کسی چیزیش نشد فقط دستگا ...

اتیش افزایش ماله اگه ب خودت اسیبی نزده باشه تو خواب