2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم نی نی دارم ولی

1163 بازدید | 60 پست

سلام

من تازه دیروز فهمیدم که باردارم

همیشه فکر میکردم وقتی این روز برسه دیگه همش تو ابرام از خوشحالی ولی از دیروز همش تو استرسم. من هشت ماه اقدام بودم هفته پیش تقریبا فهمیدم شوهرم تعداد کم اسپرم داره و مورفولوژی هم کمی پایینه. البته سونو هم داد و واریکوسل اصلا نداشت.

ینی کامل از اینکه به این زودیا باردار بشم ناامید شده بودم تا اینکه خدا بهم لطف کردم و دیروز فهمیدم نی نی دارم. الان همش میترسم به خاطر این مشکل شوهرم بچم مشکل داشته باشه و طوریش بشه

اصلا ارامش ندارم به خدا خیلی سعی میکنم اروم باشم و بهش فکر نکنم ولی نمیشه نمیتونم. مخصوصا که دیروز بتام یکمی پایین بود. روز 29 سیکل 89 بود. 

بچه ها کسی بوده شوهرش این مشکلو داشته باشه و بچش سالم سالم باشه

ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بهم بگین بلکه یکم آروم بگیرم

خدایا شکرت 🙏💖

عزیزم مبارکت باشه انشالله ک خیرشوببینی توروخدابادل پاکت واسه من وهمه منتظرادعاکن ۲ساله درانتظارم بخداانتظارخیییییلی سخته😢😢😢😢

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگرانی اصلاً خوب نیست...

خودتو با این تئوری دلداری بده که "توی لقاح بهترین و با کیفیت ترین اسپرم پیروز میدان میشه"

😁

تبریک میگم بارادریتو

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

اگر مشكلي باشه كه معمولا كروموزمومي هست اصلا بارداري پيش نميره نن تجربه ش رو داشتم ولي شما به كسي كه اين هديه بهت داده اعتماد كن كه اگر بخواد هيچ اتفاقي نميفته و بسپر به خودش

مشکلت چیه که منتظری؟ 

هیچ مشکلی نداریم 

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

ربطی ندارن به هم مثلا به جای اینکه یکی از یک میلیون اسپرم زن رو باردار کنه یکی از ۵۰۰ تا کرده چه فرقی میکنه

عززززییییززززم مباررررررکه انشااله صحیح و سالم بیاد تو بغلت در همین لحظه که پست رو دیدی حسابی برام دعا کن اگر دعا نکردی ناراحت میشم به حرمت اینکه خدا جوابتو داده بهش بگو جواب منو هم بده اما من بچه نمیخوام 

خدایا شکرت 
عزیزم مبارکت باشه انشالله ک خیرشوببینی توروخدابادل پاکت واسه من وهمه منتظرادعاکن ۲ساله درانتظارم بخد ...

ممنونم عزیزم

از دیروز فقط دارم برا همه منتظرا دعا میکنم

انشالا به زودی نی نی میاد تو دلت

خدایا شکرت 🙏💖
تعداد کم اسپرم چه ربطی به ناقص بودن جنین تو داره؟  وقتی واریکوسل نداره دیگه نگران چی هستی؟&nbs ...

جدی اگه واریکوسل نداشته باشه مشکلی نیست

خدا. خیرت بده عزیز

خدایا شکرت 🙏💖
نگرانی اصلاً خوب نیست... خودتو با این تئوری دلداری بده که "توی لقاح بهترین و با کیفیت ترین اسپرم پی ...

دائم دارم همینو به خودم میگم😂😂

کاش ماه قبل حامله میشدم اونموقع دیگه اصلا خبری از از شوهرم نداشتم

خدایا شکرت 🙏💖
ممنونم عزیزم از دیروز فقط دارم برا همه منتظرا دعا میکنم انشالا به زودی نی نی میاد تو دلت

عزیزم خدااززبونت بشنوه