2777
2789
عنوان

بین دو راهی گیر کردم ناجور

138 بازدید | 10 پست

سلام .خانواده شوهرم از دایی و داداشم شکایت کردن که یه سری وسایل از سر کارشون برداشتن 🤤در صورتی که کار کس دیگه ای بوده .کلی آبرو جمع کردیم خانواده شوهرم دو ماهه به باد دادنش تازه کلی هم حرف و چرت و پرت و بی حرمتی کردن .اینا به کنار ،از اولش مامانم گفت تو بشین کنار زندگیت و کاریت نباشه نزار زندگیت خراب بشه آخرش رو سیاهیش برا اونا میمونه اما من کلی حرص خوردم و عصبی شدم ولی خب حرف مامانمم گوش کردم .ولی به شوهرم گفتم دیگه نه من نه اونا تموم شد .حالا فردا قراره بریم شهرستان خونه پدرم و از اونجایی که خونه پدر شوهرمم همسایه هستن با پدرم اینا .موندم برم خونشون یا نرم؟خودم میگم یه مدت باهاشون قطع رابطه کنم آدم شن.نظرتون چیه 🤔🤔🤔🤔

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم

البته ببین خودت حساب کتتاب کن اگر واقعا ادمن و تو اگر بری شرمنده میشن و برا بعد حرفی درنمیارن برو سر بزن ولی نه اگه هرکاری کنی بازم یه حرفی دارن و همیشه معترض و حق به جانبن نرو 

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته ببین خودت حساب کتتاب کن اگر واقعا ادمن و تو اگر بری شرمنده میشن و برا بعد حرفی درنمیارن برو سر ...

اصن بوی از انسانیت نبردن اصن خدارو بنده نیستن

اره چه تو بری چه نری بازم سرکوفت میشنوی پس به حرف مادرت گوش کن 

بله درسته .فردا باز با شوهرمم حرف میزنم ببینم اون چی میگه .ممنون از حضورتون بانو

خواهش میکنم این روزام میگذره ولی تو بهتره طرف هیچ کس رو نگیری و این وسط رابطتو با شوهرت بهم نزنی چون هرچی باشه بلاخره اینا باهم آخرش آشتی میکنن این وسط نزار شوهرت از تو گینه به دل داشته باشه

خواهش میکنم این روزام میگذره ولی تو بهتره طرف هیچ کس رو نگیری و این وسط رابطتو با شوهرت بهم نزن ...

بله حق با شماس 🌹