2777
2789

کدوم دکتر و بیمارستان سزارین انتخابی انجام میده؟

بیمارستان خصوصی با قیمتش و لطفا برام بگین 

خواهش میکنم کمکم کنید 😞

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️

من اقبال سزارین شدم و راضیم

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم من تومشهد بیمارستان مهرگان وموسی بن جعفر رومیدونم که سزارین انتخابی میکنن

من که پرسیدم سزارین انتخابی ندارن؟

کی پرسیدی عزیزم؟

من که پرسیدم سزارین انتخابی ندارن؟ کی پرسیدی عزیزم؟

بنت الهدی هم سز انتخابی داره فقط خیلی اذیت میکنن من دکترم بنت الهدی وموسی بن جعفرمیره مطمئنم مهرگانم نزدیک خونمونه خیلی ازهمسایه هامون اونجا سز انتخلبی شدند

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

کدوم سال؟ تهران؟

هشت ماه پیش

تهران

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
بنت الهدی هم سز انتخابی داره فقط خیلی اذیت میکنن من دکترم بنت الهدی وموسی بن جعفرمیره مطمئنم مهرگانم ...

خدایا من همه این بیمارستانارو سر زدمِ

هیچکی قبول نمیکنه

میشه اسم دکتر رو هم.بگین؟