2777
2789
عنوان

بچه های تهران و مشهد یه لحظه بیاین کمکم🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 70 پست
سلام گلم من هفته ی 35هستم شنبه قراره برم پیش زهرا فارغ و همین نفیسه شیبانی ولی بعید میدونم هفته های ...

شنبه اومدی خبرشو بده

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
الهی بگردم واقعا درکت میکنم من اینقد این دکتر اون دکتر رفتم که واقعا کم اوردم ان شالله یکیشکون قبو ...

یعنی الان بسلامتی دیگه تهران دکتر پیدا کردی؟میخای اونجا زایمان کنی؟وسزارین انتخابی انجام میدن؟واقعا تهران همچین قانونی نیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان بسلامتی دیگه تهران دکتر پیدا کردی؟میخای اونجا زایمان کنی؟وسزارین انتخابی انجام میدن؟واقعا ...

اره عزیزم 

مشهد بودم زنگ زدم بیمارستان اقبال که نزدیکه خونه داداشمه خداروشکر یه ادم مهربون کمکم کرد و گف من دکتر خوب بهت معرفی میکنم فلان روز بیا

منم رفتم و دکترمو دیدم ماشاله چه دکتر با اخلاق و مهربونی واقعا کارش هم خوبه چون تو اینترنت سرچ کردم

اصلا دکارم تعجب کرده بود که مشهد همچین قانونی هست

میگفت ما به مریضامون جفتشو پیشنهاد میکنیم اما حق بیماره که خودش انتخاب کنه

خیلی دکتره همکاری کرد باهام واقعا خدا خیرش بده

بخدا مشهد خیلی شورشو دراورده

البته هستن دکترایی که تو مشهد سزارین میکنن اما باید از اول پیش خودشون میرفتیم

برات دعا میکنم کارت همون مشهد راه بیوفته و اذیت نشی

بالاخره اینجا شهر 

خود ادم نیست سخته دوری از خونه و ...

تهران همه بیمارستان خصوصیاش قبول میکنن

بیمارستانهای دولتیش هم باید از اول پرونده داشته باشی

اره عزیزم  مشهد بودم زنگ زدم بیمارستان اقبال که نزدیکه خونه داداشمه خداروشکر یه ادم مهربون کمک ...

یعنی میخای تهران زایمان کنی؟خونه دارین اونجا؟اینقدر از زایمان طبیعی میترسی؟که پا شدی رفتی تهران؟قربون دلت

یعنی میخای تهران زایمان کنی؟خونه دارین اونجا؟اینقدر از زایمان طبیعی میترسی؟که پا شدی رفتی تهران؟قربو ...

اره خونه داداشم هست

اره بخدا خیلی میترسم با اینکه کلاسهای زایمان رفتم و ورزش میکردم ولی این اخرا دیگه نتونستم قبول کنم و ترسم بیشتر میشد

اره دیگه تهران زایمان میکنم بعد ان شاالله بعد یک هفته میام مشهد

ان شاالله که نی نی زردی نداشته باشه

یعنی میخای تهران زایمان کنی؟خونه دارین اونجا؟اینقدر از زایمان طبیعی میترسی؟که پا شدی رفتی تهران؟قربو ...

سلام عزیزم

چه خبر تونستی سزارین انتخاب کنی؟

رفتی مطب دکتر؟

سلام عزیزم اره زهرا فارغ که بهم وقت نداد و قبولم نکرد اون شیبانی رو هم دیگه نرفتم

چرا شیبانی رو نمیری؟

برو حتما 

میخوای طبیعی بیاری دیگه؟

نفیسه شیبانی یا شهناز؟اونم که شما گفتی هفته های بالا رو قبول نمیکنه

دوستم رفته بود

نفیسه شیبانی باید باشه

نه حتما برو

من شارلاتان بازی یاد ندارم بکنم

اگه یکم زجه بزنه ادم قبول میکنه

نفیسه شیبانی یا شهناز؟اونم که شما گفتی هفته های بالا رو قبول نمیکنه