2777
2789
عنوان

هزینه های بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 31 پست

توی مراکز سلامت ازمایشای قبل بارداری و‌مراقبتاشو انجام میدن رایگانه خودشون ماما دارن  بعد تولدم قد و وزن بچه رو چک میکنن همیشه .اما خب من رفتم برای چکاپ گفت تا دوسال بعد ازدواج میتونیم رایگان این ازمایشارو بنویسیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی مراکز سلامت ازمایشای قبل بارداری و‌مراقبتاشو انجام میدن رایگانه خودشون ماما دارن  بعد تولدم ...

تا دوسال بعدعقد؟ازکجا میفهمن طرف کی عروسی گرفته؟من شهریور میشه دوسال

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
خداروشکر مشکل خاصی ندارم فولیک اسیدم گاهی میخورم ولی الان خیلی میترسونن میگن بایدهمه تستا قبل باردار ...

نه عزیزم اصلا نترس هیچی نمیشه. 

میتونی بری مرکز بهداشتا کمکت میکنن

🤩
من خودم برای بارداری قصدم اینه برم بیمارستان با دکترای تود بیمارستان چون بیمه دارم برام مفت میشه حتی ...

شما چن ساله عروسی کردین؟کی اقدام میکنی؟

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

دوستم پارسال رفته بود بیمارستان صارم برای ازمایشتی قبل بارداری براش ازمایشایی نوشته بودن که هزینش ۵۰۰،۶۰۰تومن شد بعد پرس و جو کرد رفت خمین مراکز بهداشت ازمایشای ضروری رو نوشت براش شد صد و خورده ای فکر کنم 

من خودم تویه شهرکوچیک صنعتیم که حتی دکتر زنان نداره فقط دو روز توهفته دکتر میاد بیمارستان.اونم نمیدونم چطوری باشه.خیلی استرس دارم ازاین بابت.به نزدیکترین بیمارستان مجهزم حدودا1.5ساعت راه هست

شما چن ساله عروسی کردین؟کی اقدام میکنی؟

شهریور میشه ۳ سال قصدم برای سال بعده قسطامون تموم بشه یکم جمع کنیم برای هزینه های غیر پیش بینی شده اما شاید زمستون برم برای دندان پزشکی و تقویت و ازمایشای قبلی.

دوستم پارسال رفته بود بیمارستان صارم برای ازمایشتی قبل بارداری براش ازمایشایی نوشته بودن که هزینش ۵۰ ...

اوووووف بعضی ازدکترا بیخود هزینه تراشی میکنن وازمایشای الکی.به خواهرم گفته بودن شکم بچه کوچیکه بایدبری آزمایش اونم 5سال پیش 1تومن هزینه ش بو  مامانم نذاشت بره پسرش ماشالا صحیح وسالم

من خودم تویه شهرکوچیک صنعتیم که حتی دکتر زنان نداره فقط دو روز توهفته دکتر میاد بیمارستان.اونم نمیدو ...

عزیزم ازمایشای قبل بارداری خیلی واجب نیست خیلیا نرفتن اما میدونی به نظرم با مشکلات بچه های این زمونه که خیلی ضعیفن ادم بهتره ریسک این ناهنجاریارو به حداقل برسونه .مثلا یه دندون درد ساده که به اعصاب برسه باعث کم وزن شدن بچه و اسیبهای شدید بشه چون همه توی بارداری مشکل کلسیم پیدا میکنن همه دندون درد میگیرن اونوقت خیلی سخته

شهریور میشه ۳ سال قصدم برای سال بعده قسطامون تموم بشه یکم جمع کنیم برای هزینه های غیر پیش بینی شده ا ...

چن سالته؟شوهرت چن سالشه منم دوس داشتم خونه بخریم بعد.مام قسطامون زیاده ولی سن شوهرم میره بالا خودشم خیلی دوس داره ازاونطرف خیلی تنهام و بیکار ساعت کاری شوهرم زیاده.باز میگم بچه بیارم مشغول بچه داری میشم

عزیزم ازمایشای قبل بارداری خیلی واجب نیست خیلیا نرفتن اما میدونی به نظرم با مشکلات بچه های این زمونه ...

من والا رفتم واسه یه دندون 600تومن خرج کردم دیگه جرات نمیکنم برم دکتر یه عکس کلی نوشته ازبقیه دندونام مطمئن باشم 

چن سالته؟شوهرت چن سالشه منم دوس داشتم خونه بخریم بعد.مام قسطامون زیاده ولی سن شوهرم میره بالا خودشم ...

من خودم متولد ۷۱ شوهرم ۶۴ .ما خونه خریدیم اما خب حداقل ۵ تومن برای بچه باید کنار بزاریم الان خیلی از خانما باید ماهی ۶۰۰ ۷۰۰ مکمل دارویی بخورن یا برای زایمان سزارین و هزینه های دیگه