2777
2789
عنوان

دانشجوهای پزشکی بیان ( کنکور )

375 بازدید | 18 پست

سلام دوستان  من امسال کنکور دادم و می خوام سال دیگه هم شرکت کنم میشه توضیح بدید  در سال کنکور ساعت وشیوه مطالعه  و همچنین منابع مطالعاتی که داشتید چی بود 

ممنون میشم کمکم کنید سال گذشته هدفی نداشتم ولی الان مصمم شدم  لطفا برای رسیدن به هدفم راهنمایی و توصیه ای اگه دارید بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دانشجوی دندانپزشکی ام.ولی چون پزشکی هم قبول شدم (و خودم نرفتم )میگم.من از مهر ماه شروع کردم.پایه ام خیلی قوی بود.تا عید طبق برنامه ازمونا پیش میرفتم و فقط سعی میکردم خودمو به ازمونا برسونم.تا قبل عید خیلی منسجم نبود و خیلی وقتا هم میشد که وقت تلف میکردم ساعت مطالعمم خیلی زیاد نبود تا قبل عید ولی به طور متوسط 6 ساعت .یه روزاییم که اصلا نمیخوندم.کتاب درسی رو میخوندم.کتابای تست رو همرا با درسنامه اشونو میخوندم .15 روز عید رو که کلا نخوندم و استراحت کردم ولی بعد عید ساعت مطالعم بالا بردم.روزی تقریبا 12 ساعت میخوندم.تا اواسط اردیبهشت کل درسارو تموم کرده بودم و فقط کنکور ازمایشی میدادم هم تو خونه هم سازمان سنجش هم گاج .تو خونه که صب ساعت 7 بیدار میشدم یه صندلی نیمکت  مامانم واسم اورده بود از مدرسه من صبونمو میخوردم مقنعه میپوشیدم و با همون شرایطی که قرار بود کنکور بدم امتحان میدادم.اینم بگم که من کنکور ازمایشی هارو که تو خونه میدادم تیلی خیلی بهتر از کنکورم میدادم .بلاخره شرایط تو خونه جوریه که استرس ناخوداگاه کمتره.

من رتبم شد 900 سال 93

من دانشجوی دندانپزشکی ام.ولی چون پزشکی هم قبول شدم (و خودم نرفتم )میگم.من از مهر ماه شروع کردم.پایه ...

عزیزم میتونم منابعتو بپرسم???برا داداشم میخام

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹
عزیزم میتونم منابعتو بپرسم???برا داداشم میخام

منابع من واسه 4 سال پیشه اگه تغییری نکرده باشه من از انتشارات  تخته سیاه گاج مبتکران و مهر و ماه و خیلی سبز بیشتر استفاده میکردم