2777
2789

اصلا نبايد منتظر يك مشكل بشي ! من هر ٦ ماه براي تست پستان ميرم هر ١ سال هم براي پاپ اسمير و سونو تخمدان . 

از ماه ٣ بعد ازدواجم رفتم . حتما برو . 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نبايد منتظر يك مشكل بشي ! من هر ٦ ماه براي تست پستان ميرم هر ١ سال هم براي پاپ اسمير و سونو تخم ...

روم نمیشه برم برا معاینه.. هیچ جوره نمیتونم خودم و قانع کنم 😭

تمام زناني كه ازدواج ميكنن براي تست سرطان دهانه رحم بايد سالي يك بار تست پاپ اسمير بدن و هر ماه خودشون توي خونه پستان هاشونو با دو تا انگشت تست كنن و هر شش ماه برن براي معاينه توسط پزشك كه اگه پزشك بخواد سونو بنويسه و همينطور سالي يكبار براي تخمدان ها ! 

روم نمیشه برم برا معاینه.. هیچ جوره نمیتونم خودم و قانع کنم 😭

منم به زور دوستم رفتم ! اون منو به زور برد ! گفت اگه ي روز خدايي نكرده مريض بشي اون موقع مجبوري هزار تا دكتر بري بياي و اون موقع ميفهمي كه خجالت نداشت كاش زودتر رفته بودم كه كار به اينجا نميكشيد . 

و يك بار در سال برو خيال خودتو راحت كن . پاتو كه بذاري توي مطب دكتر همه چي حل ميشه اونقدر كه اين كار براي دكتر عاديه ! من همش ماه ها رو ميشمارم بعد اون روز كه وقتش بشه برم چكاپ

منم به زور دوستم رفتم ! اون منو به زور برد ! گفت اگه ي روز خدايي نكرده مريض بشي اون موقع مجبوري هزار ...

اخه میگن پزشک زنان چند نفر و با هم میفرسته تو اناق.. من خیلی معذب میشم اینطوری.. تازه استرس دردشم هست.. خجالت لخت شدنم هست

تست پاپ اسمیر دردناکه؟

نه اصلا ي ميله خيلي نازكو كه بهش لوبريكانتم زدنو داخل واژن ميكنن تهش يه حالت برس شكل داره وقتي رسيد به انتهاي واژن ميچرخونش كه سلولاي اونجا بهش بچسبه . همين . 

اخه میگن پزشک زنان چند نفر و با هم میفرسته تو اناق.. من خیلی معذب میشم اینطوری.. تازه استرس دردشم هس ...

اره اکثرا اینجورن 

برو پیش یه ماما 

هم خلوت تره 

هم برات وقت بیشتری میزاره

زنان علیه زنان نباشیم ! کنار هم تا برابری