2777
2789
عنوان

با ادم حسود باید چیکار کرد؟😠

665 بازدید | 35 پست

سلام بنظرتون باید با ادمای حسود چیکار کرد؟؟بخدا دیگه خسته شدم بس که هیچی نگفتم😔یه زن عمو دارم خیلی حیوده خیلیاااا با این که از مامانمم بزرگتره ولی مدام یا طعنه میزنه به من و مامانم یا حسود بازی در میاره و دروغگو هس...اعصاب نذاشته چند ساله برامون...هی هیچی نمیگیم اون بدتر میکنه...اخه زن عموی ادم چرا باید نسبت به من و خونوادم حسود باشه ما اصلا کاریشون نداریم اما اونا مدام دخالت میکنن نمیشه هم رفت و امد نکرد چون عموم واقعا مرد خوبیه...چیکار کنم باهاش من اصلا جوابشو نمیدم اما اون مدام یاد دخترش میده به من طعنه بزنه خودش که دیگه هیچی....واقعا موندم😠😠

مثلا چی میگه.؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکشیش باهاش مربای  پهن درست کنی بدی سگا بخورنش

واقعا موندم چیکار کنم‌‌‌..مثلا  حج عمره که رفته بودیم هی میومد میگفت منم میرم ولی عمره نمیرم پول بیشتر میدم میرم تمتع😕

واقعا موندم چیکار کنم‌‌‌..مثلا  حج عمره که رفته بودیم هی میومد میگفت منم میرم ولی عمره نمیرم پو ...

همون بکشش بریز جلو سگا سگا بخورنش 😆

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
 کم تر باهاش رفت امد کنین.کمتر هم تصمیماتونو باهاش درمیون بزارین

نمیشه رفت و امد نکرد اخه عموم مرد خوبیه ناراحت میشه بخدا فقط بخاطر عموم هیچی نمیگم بهشون

چاره ای جز دوری ندارین عموت میبایست چشمشو وامیکرد که کیو گرفته حالا که نکرد شمارو از دست میده. مردم ...

جالبیش اینه که خود مامان من ایشونو واسه عموم معرفی کرد😐