سلام بنظرتون باید با ادمای حسود چیکار کرد؟؟بخدا دیگه خسته شدم بس که هیچی نگفتم😔یه زن عمو دارم خیلی حیوده خیلیاااا با این که از مامانمم بزرگتره ولی مدام یا طعنه میزنه به من و مامانم یا حسود بازی در میاره و دروغگو هس...اعصاب نذاشته چند ساله برامون...هی هیچی نمیگیم اون بدتر میکنه...اخه زن عموی ادم چرا باید نسبت به من و خونوادم حسود باشه ما اصلا کاریشون نداریم اما اونا مدام دخالت میکنن نمیشه هم رفت و امد نکرد چون عموم واقعا مرد خوبیه...چیکار کنم باهاش من اصلا جوابشو نمیدم اما اون مدام یاد دخترش میده به من طعنه بزنه خودش که دیگه هیچی....واقعا موندم😠😠
واقعا موندم چیکار کنم..مثلا حج عمره که رفته بودیم هی میومد میگفت منم میرم ولی عمره نمیرم پو ...
قبلا تاپیکشو نزده بودی؟این جمله برام آشناست🤔
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
نه من الان درموردش گفتم اونم چون امروز زنگ زده دوباره چرت و پرت گفته😠
طفلک کمبود داره که این حرفا رو میزنه.امضای یکی از بچه های سایت همین بود که ادمها به اندازه کمبودهایشان دیگران راآزار میدهند
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
آدم حسود خيلي بده من الآن دوستم بيوه شده باهم عروسي کرديم حالا باپول ديه شوهرش ماشين خريده ديکه جواب ...
گفتی جواب سلامتو نمیده یعنی قطع رابطه ای؟
اخه ببین یه زن به من که ۲۳ سالمه میگه قدبلندا سیاه بختن قدکوتاها خوشبخت😂خودش کوتاهه....خب من چی بای ...
مجردی؟
هیچ تنها نتیجه ای که من گرفتم اینه که باید دوری کرد چون حسود خوشیتو ببینه عذابت میده غمتو ببینه عذابت میده نباید ببیندت تا هم خودش کمتر زجربکشه هم کمتر زجرت بده