2777
2789
عنوان

با ادم حسود باید چیکار کرد؟😠

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 35 پست

وای عین زن عموی منه

حال بهم زن

اون عین این رفتارها رو داره بعد به قول خودش خیلی با سیاست رفتار میکنه حرف منو پیش بقیه حرف بقیه رو پیش من🙄😏😏😏😏

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃
وای عین زن عموی منه حال بهم زن اون عین این رفتارها رو داره بعد به قول خودش خیلی با سیاست رفتار میک ...

اقا راهکار بدید من چیکار کنم؟چطوری اصلا جواب ادم حسود رو باید داد؟😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا موندم چیکار کنم‌‌‌..مثلا  حج عمره که رفته بودیم هی میومد میگفت منم میرم ولی عمره نمیرم پو ...

قبلا تاپیکشو نزده بودی؟این جمله برام آشناست🤔

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اقا راهکار بدید من چیکار کنم؟چطوری اصلا جواب ادم حسود رو باید داد؟😭

اگه زبون داشته باشی وحاضرجوابی جواب بده 

اگه نداری ول کن

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃

آدم حسود خيلي بده من الآن دوستم بيوه شده باهم عروسي کرديم حالا باپول ديه شوهرش ماشين خريده ديکه جواب سلام مارو نميده بعد من توپروفايل تل.گرام هرچي ميذارم اونم ثانيه نميکشه کپي ميکنه واقعا خسته شدم ازدستش به من بگيد چي کنم ببخشيد استارتر همدرديم

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂
نه من الان درموردش گفتم اونم چون امروز زنگ زده دوباره چرت و پرت گفته😠

طفلک کمبود داره که این حرفا رو میزنه.امضای یکی از بچه های سایت همین بود که ادمها به اندازه کمبودهایشان دیگران راآزار میدهند

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
آدم حسود خيلي بده من الآن دوستم بيوه شده باهم عروسي کرديم حالا باپول ديه شوهرش ماشين خريده ديکه جواب ...

گفتی جواب سلامتو نمیده یعنی قطع رابطه ای؟

طفلک کمبود داره که این حرفا رو میزنه.امضای یکی از بچه های سایت همین بود که ادمها به اندازه کمبودهایش ...

اخه ببین یه زن به من که ۲۳ سالمه میگه قدبلندا سیاه بختن قدکوتاها خوشبخت😂خودش کوتاهه....خب من چی باید میگفتم؟همون موقع لال میشم منم😕

اخه ببین یه زن به من که ۲۳ سالمه میگه قدبلندا سیاه بختن قدکوتاها خوشبخت😂خودش کوتاهه....خب من چی بای ...

مجردی؟