2777
2789
عزیزم کارهات خیلی قشنگن هنرمند . امیدوارم کارت خیلی بیشتر رونق بگیره عزیزم    

ممنونم عزیزم مرسی😍😍😍

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينا محصولات ايزادورا كه ازشون خيلي راضي ام، توضيحات بيشترو الان ميدم

اون مشکیه گریمه؟

اون خط چشمشو مداد چشمش واسه چشم های حساس خوبه؟من خیلی زود چشام اشک میزنه و قرمز میشه حتی ریمل هم بعد مدتها لانکوم فقط بهم ساخت خواستم خطم از هموم بگیرم ولی خب خیلی گرون شده

بعد عزیزم کرمش ماته؟شما پوستتون چربه یا ن؟اگه نیس بنظرتون خوبه واسه پوست من؟

تورو خدا بیایید یه کرم پودر ی مثله اکتی پور معرفی کنید همینجورنرم و رقیق  چون اکتی پور میگن پوس ...

سلام عزیزم یکی از دوستان به من کرم مرطوب کننده رنگی acm رو معرفی کرد و میگفت بهتر از اکتی پوره اما من خودم تاحالا استفاده نکردم 

سلام عزیزدلم میبلین زرده منم داشتم راستش به نظر من واسه چشم حساس خوب نیست. واسه من گاهی باعث آبریزش ...

اا خوب شد که گفتین چون منم خیلی سریع از چشمام اشک میاد . مرسی گلم که گفتی  

دقیییقا همینطوره . منم خیلی ناراحت شدم . واقعا نمیدونم چرا اینجور قضاوت های ناراحت کننده میکنن!! واق ...

کلا فقط صفحه ی اولو میبینن و میان قضاوت میکنن ..... نمیدونم چطور اینقدر راحت تهمت میزنن و قضاوت میکنن اخه من که اصلا جایی رو نگفتم برای خرید . حتی از بعضی محصولا معایبشونم گفتم که دوستان اشنا بشن اونا رو نمیبنن ولی انگار 

اون مشکیه گریمه؟ اون خط چشمشو مداد چشمش واسه چشم های حساس خوبه؟من خیلی زود چشام اشک میزنه و قرمز می ...

اره مشكيه تيوپيه كرم گريمه، مداد چشمش رو حتي ميتوني داخل چشم بزني بدون حساسيته، منم پوستم خيلي چربه، اون كرمش ماته بهترين كرمي بوده كه رو پوستم خوابيده خيلي سبكه و اصلا يه جا جمع نميشه تو صورت

نه! به كفر من نترس، كافر نميشوم هرگز! چرا كه به نميدانم هاي خود ايمان دارم