2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم سبیوم سرم بیودرما که برای از بین بردن جوشه و من عاشقشم چون مثلا اگه یه دونه جوش بزنم از این کرم ...

کاشکی از روی خود تیوپش عکس میگرفتی یعنی از روی مال خودت

خدایا شکرت شکرت شکرت.

شامپو بچه فیروز اسطوخودوس که اصلا باورم نمیشد اینقدر خوب باشه با اینکه قیمتشم خیلی کمه . موهامو نرم میکنه براق میکنه واقعا عالیه . من موهامم چربه و لخته و شکننده هم هست از این شامپو راضی بودم بعد این شامپو یکمم اگه خواستید نرم کننده بزنید که دیگه عالی میشه 

این پدم تازه خریدم ولی اصلا راضی نیستم اونم به خاطر اینکه کرمو خیلی جذب میکنه ولی وقتی با این میزدم احساس میکردم کرم قشنگ تر جذب پوست میشه ولی حیف که برای کرم هایی که قیمتای بالاتری دارن به صرفه نیست و باعث میشه کرم زودتر تموم بشه

وای بچه ها این بالم لبه عاااالیه من چون قرص راکوتان برای جوش میخورم لبم خییلی خشک شده بود یعنی افتضاح شده بود این بالم لبه راضی بودم خیلی خوب بود . اما اینم در نظر بگیرید که لبو برق میندازه 

این خمیر دندون خیییلی عالیه برای مصرف روزانه هم هست و واقعا خییلی راضی هستم یه مدت بود سخت پیدا میشد اما الان بهتر شده هر موقع استفاده میکنم حس میکنم دوندونامو سفید میکنه خلاصه که خیلی دوسش دارم