2777
2789

من اکتی پور استفاده  میکنم ک دوماه یه بار تموم میشه و اخرین باری  ک گرفتم۶۸بود چطور الان ۱۰۰۰شده یا خدا

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عکسا دیر آپلود میشن

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤

این آبیه کرم آبرسان دور چشم

و اون دوتا هم بالم مراقبتی(زخم خشکی و...)

هردو هم اوریف

این cc کرم رو چند گرفتین؟واسه موی چرب خوبه؟ چون من موهام خیلی زود چرب میشه دوس دارم اصلا چربی نداشته باشه 

یمدته پایین موهام بیجون شده انگار تارهاشم خیلی نازکه و میریزه این واسه بیجونیش خوبه؟

این کرم بدنه و من فوق العاده ازش راضیم

بعد حمام پوستم خشک میشد ومیخارید میخاروندم زخم میشد

از وقتی اینو میزنم بعد حمام،دیگه پوستم نمیخاره

عزيزم قرص راكوتان  برات چه ضرراتي داشت منم دكتر برام نوشت ولي ترسيدم بگيرم

من این قرصو دو سال پیش به مدت 9 ماه مصرف کردم . لبارو به شدت خشک میکرد و احساس میکردم از وقتی این قرصو میخورم تمرکز ندارم و این بزرگترین مشکلم بود و اینکه به مرور هم به کبد و معده اسیب میزنه و یکی دیگه از دوستامم میخورد زخم معده گرفته بود . من از عوارضش ترسیدم دیگه کلا گذاشتم کنار 

من اکتی پور استفاده  میکنم ک دوماه یه بار تموم میشه و اخرین باری  ک گرفتم۶۸بود چطور الان ۱ ...

اره منم دیدم اینقدر گرون شده فعلا منصرف شدم از خریدش . مال من یکسال طول کشید تموم بشه و برای همین حس میکردم به صرفه هم هست با اینکه کوچیکه 

ژل شستشوی واژن

واسه خانما عالیه

عزیزم قیمتش چنده؟واسه چروک هم خوبه؟واسه زیر ۳۰سال خوبه؟

دقیقا یادم نیست ولی بالای صد بود فک کنم

این که من دارم روشن کننده هست 

چروک رو نمی دونم.

بله زیر سی هم میشه زد.البته زیر سی حالت پیشگیری داره کرم های سبک تر هم هست.