2777
2789

برای مراقبت از پوست هم محصولات اوریفلیم بنظرم عالیه،چندتا ماسک دیگم هست استفاده میکنم یکیش freeman که خیلی عالیه آ مری کاییه

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
ریمل بیو یا ریمل زرد میبیلین من عاشق لوازم آرایشم از همه شون هم اکثرا راضیم اگه بخوام عکس بفرستم زی ...

نه عزیزم بفرست خوشحال میشیم تجربه هات رو بگی شاید یکی بعدا به دردش خورد و استفاده کرد از مطالب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای مراقبت از پوست هم محصولات اوریفلیم بنظرم عالیه،چندتا ماسک دیگم هست استفاده میکنم یکیش freeman ک ...

ماسک های free man  رو خیییلی تعریفشو شنیدم اما متاسفانه برای صورت های جوش دار مناسب نیست چون جوشارو میکنه

سلام خانوما خوبین؟؟ اینا چیزایین که من استفاده میکنم این کرم پودر این لی عاااالیه خیلی سبک و خوبه من پوستمم چربه خوب رو پوستم میخوابه رژگونه بورژوآهم که همه میشناسن ریمل استی لادر هم عالیه طبیعی حجم میده خط چشم آرت لاینر لانکم هم خیلی خوبه خیلی نرمه یکم فشارش بدی صاااااف میکشه و پاک کردنشم راحته😘

ماسک های free man  رو خیییلی تعریفشو شنیدم اما متاسفانه برای صورت های جوش دار مناسب نیست چون جو ...

بسته به نوع پوستتون بخرین

منم صورتم جوش داره

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
نه عزیزم بفرست خوشحال میشیم تجربه هات رو بگی شاید یکی بعدا به دردش خورد و استفاده کرد از مطالب

ممنون عزیزم باشه میفرستم

آرایشی یا مراقبتی؟

سلام خانوما خوبین؟؟ اینا چیزایین که من استفاده میکنم این کرم پودر این لی عاااالیه خیلی سبک و خوبه من ...

عزیزم من دنبال کرم پودرم ولی اصلا کرم پودر خوبی پیدا نمیکنم برای پوست مختلط . این کرم پودر ماندگاریش چقدره؟ برق نمیندازه؟

عزیزم پبشنهاد میکنم کرم پودر مک استفاده کن کاملا سبک هست و رو پوست میشینه و ماندگاری بالا و برق هم نمیندازه...قیمتش بالاهست ولی ارزش داره 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم‌ نمیگردم!!!!!
عزیزم پبشنهاد میکنم کرم پودر مک استفاده کن کاملا سبک هست و رو پوست میشینه و ماندگاری بالا و برق هم ن ...

عزیزم مک که میگن سنگینه و به پوست بعضی هام نمیسازه باعث سوزش میشه . پوست منم حساس میترسم استفاده کنم من بودجمم نهایت 80 هست 

عزیزم مک که میگن سنگینه و به پوست بعضی هام نمیسازه باعث سوزش میشه . پوست منم حساس میترسم استفاده کنم ...

من صورتم کلا جوش میزنه توجه نکردم بیینم جوش میزنه یانه...ولی بنظرمن سبکه  چون من صورتم جای جوش داره و هرکرمی به صورتم خوب نمیسازه.

بنظرم‌شما ک این همه کرم عوض کردی یه بار یه کرم با قیمت بالاوبا کیفیت بگیر دیدی خوبه‌همش اونو استفاده کن

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم‌ نمیگردم!!!!!
اگه هر دو رو بفرستید که عالی میشه . 

باشه عزیزم

من کرم پودر oreal استفاده میکنم این مدلش عاااالیه هم سبک هم خوب کاور میکنه هم برق نمیزنه

عزیزم من دنبال کرم پودرم ولی اصلا کرم پودر خوبی پیدا نمیکنم برای پوست مختلط . این کرم پودر ماندگاریش ...

عزيزم قرص راكوتان  برات چه ضرراتي داشت منم دكتر برام نوشت ولي ترسيدم بگيرم 

من کلا از محصولات اوریفلیم خیلی راضیم

اینا یکیش روغن آرگان اون یکی اسپری موcc

از دوتاهم خیلی راضیم

برای تقویت مو

مو رو چرب نیمکنه