سلام
من تاریخ 30/8/1400 عمل جراحی فک بالا پایین کردم
یک هفته قبل عمل دکترم آقا منشی فرستاد تهران برای طراحی قالب فکم فکر کنم امیرآباد شمالی بود بعد گفتن که باید نزدیک ترین زمان برای عمل بیای تحویل بگیری که خراب نشه خلاصه شب قبل عمل از قم رفتم تهران بابت تحویل قالب فکم گرفتم و اومدم خوابیدم صبح ساعت 7 صبح رفتم بیمارستان علی ابن ابی طالب قم کارای بستری رو انجام دادم چون من قبلاً کمیسیون پزشکی رفته بودم بیمه مقداری از هزینه ها قبول کرده بود چهار میلیون پیش پرداخت ازم گرفتن و بعد رفتم پذیرش اتاق عمل بهم انژوکت زدن و نمونه خون گرفتن خلاصه دکترم قبل من جراحی داشت تا تموم شه شد ساعت 1 خلاصه رفتیم داخل اتاق عمل همه میگفتن خیلی سخته عملت و رفتم رو تخت عمل خوابیدم و لوازم و بهم وصل کردن ساعت 2 بود که بیهوش شدم و وقتی به بهوش اومدم تو اتاق ریکاوری گلوم درد زیادی داشت خیلی زیاد بعد که اومد تو بخش نفس کشیدن سخت بود بینی پر خون دهنم در خون و بسته بود اسپری سالین به بینیم میزدن که باز شه خلاصه تا میومیدم خون تو دهنمو قورت بدم گلو درد میکرد و بدنم به لرزش میوفتاد سوندی که بهم وصل بود هم اذیت میکردم ساعتهای حدود 4 صبح بود خوابه نمیبرد معدم مزه وقتایی که جیگر میخوردم میداد از بس که خون دهنمو قورت داده بودم اون شب رفیقم پیشم مونده بود آخر دید که حالم بده رفت به پرستار گفت و اومد یه چی تزریق کرد و همون لحظه خوابم برد صبح که بلند شدم تند تند نفس میکشیدم چون لبامو دهنم بی حس بود اختیاری به خودم نداشتم شرشر از دهنم آب و خون میود هی با دستمال کاغذی پاک میکردم ساعت 11 شد پرستار گفت آروم بلند شو دیدی سرت گیج نمیره پیاده روی کن یدونه عصا برداشتم که یه موقع سرم گیج نره بعد که دیدن خوبم مرخص کردن و اومدم خونه شروع کردم آبمیوه رو با نی خوردن هواسم نبود آب پرتقال خوردم که ضعف کردم دلم میخواست بدترین غذا ها رو هم بخورم مادرم وقتی دید حالم بده به دختر خالم زنگ زد چون پرستار بود بیاد سرم تقویتی بزنه خوب شم پنج شیش زود اومد و بهم سرم زد که خیلی کمک کرد بهم خلاصه گذشت و ورم صورتم بعد پنج روز خیلی شد لبام اندازه کف دست شده بود که الان خیلی کم شده چند روز دیگه هم طبیعی مثل حالت اول میشه فقط دور بینی و چونم احساس گزگز و سوزش داشت اونم خیلی الان خیلی بهتر شده ولی هنوز حس نداره ، حس لبامم دوهفته بعد عمل برگشت
بازم اگه ناقص نوشتم معذرت ...