2777
2789
دکتر من میگه  کنی میره عقب وولی باز لثه هات پیدا میشن ،من گفتم از جراحی میترسم، گفت باید زودتر ...

من نمیدونم دکترش چجوره 

ولی این دکتر ک من رفتم پیشش دکتر بیژن موحدیان 

کارش عالی بود 

من تورا دریک روز بارانی دیدم و در یک روز بارانی با من وداع کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.من فکمو جراحی کردم...الان روز پنجمه و درد دارم...صورتمم کلا ورمه.نمیدونم قراره چه شکلی بشم.ولی ...

وااای خوشبحالت من تازع میخوام استارت کارو بزنم برم ارتو بعدم جراحی

خدایا اگر ممکنه مارو با اتفاقای خوب غافلگیر کن...         باتشکر  
سلام.من فکمو جراحی کردم...الان روز پنجمه و درد دارم...صورتمم کلا ورمه.نمیدونم قراره چه شکلی بشم.ولی ...

گلم چقد بعد ارتودنسی جراحی کردی؟

خدایا اگر ممکنه مارو با اتفاقای خوب غافلگیر کن...         باتشکر  

سلام من دوهفتس فک بالا و پایین عمل کردم روزای اول خیلی سخت میگذره ا ی طرف هیچی نمیتونی بخوری ا طرفی مایعات ک میخوری اصن نمیتونی قورت بدی بخاطر لوله هایی ک تو گلو رفته ولی الان خداروشکر بهترم فرم بینی و چشمام عوض شده و اینکه هرکی میخاد عمل کنه باید صبرشو زیاد کنه من هنوز ورم دارم ولی خب دکترم خیلی راضی بود ایشاالله ک نتیجش عالی باشه راسی یه خوبیم که داره آدم وزن کم میکنه من خیلی خیلی ا این قابلیتش خوشم اومد😂✨

تهران؟ چقدر گرفت؟

سلام 

اسی فکت رو عمل کردی‌؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
سلام من دوهفتس فک بالا و پایین عمل کردم روزای اول خیلی سخت میگذره ا ی طرف هیچی نمیتونی بخوری ا طرفی ...

سلام میشه بپرسم الان اوضاع فکتون چطوره ؟

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من ....... دل من داند و من دانم و داند دل من

سلام عزیزم الان چطور شد فکت?راضی هستی؟بعد اینکه فرم بینیت خیلی تغییر کرده؟

سلام 

من تاریخ 30/8/1400 عمل جراحی فک بالا پایین کردم 

یک هفته قبل عمل دکترم آقا منشی فرستاد تهران برای طراحی قالب فکم فکر کنم امیرآباد شمالی بود بعد گفتن که باید نزدیک ترین زمان برای عمل بیای تحویل بگیری که خراب نشه خلاصه شب قبل عمل از قم رفتم تهران بابت تحویل قالب فکم گرفتم و اومدم خوابیدم صبح ساعت 7 صبح رفتم بیمارستان علی ابن ابی طالب قم کارای بستری رو انجام دادم چون من قبلاً کمیسیون پزشکی رفته بودم بیمه مقداری از هزینه ها قبول کرده بود چهار میلیون پیش پرداخت ازم گرفتن و بعد رفتم پذیرش اتاق عمل بهم انژوکت زدن و نمونه خون گرفتن خلاصه دکترم قبل من جراحی داشت تا تموم شه شد ساعت 1 خلاصه رفتیم داخل اتاق عمل همه میگفتن خیلی سخته عملت و رفتم رو تخت عمل خوابیدم و لوازم و بهم وصل کردن ساعت 2 بود که بیهوش شدم و وقتی به بهوش اومدم تو اتاق ریکاوری گلوم درد زیادی داشت خیلی زیاد بعد که اومد تو بخش نفس کشیدن سخت بود بینی پر خون دهنم در خون و بسته بود اسپری سالین به بینیم میزدن که باز شه خلاصه تا میومیدم خون تو دهنمو قورت بدم گلو درد میکرد و بدنم به لرزش میوفتاد سوندی که بهم وصل بود هم اذیت میکردم  ساعتهای حدود 4 صبح بود خوابه نمی‌برد معدم مزه وقتایی که جیگر می‌خوردم میداد از بس که خون دهنمو قورت داده بودم اون شب رفیقم پیشم مونده بود آخر دید که حالم بده رفت به پرستار گفت و اومد یه چی تزریق کرد و همون لحظه خوابم برد صبح که بلند شدم تند تند نفس می‌کشیدم چون لبامو دهنم بی حس بود اختیاری به خودم نداشتم شرشر از دهنم آب و خون میود هی با دستمال کاغذی پاک میکردم ساعت 11 شد پرستار گفت آروم بلند شو دیدی سرت گیج نمیره پیاده روی کن یدونه عصا برداشتم که یه موقع سرم گیج نره بعد که دیدن خوبم مرخص کردن و اومدم خونه شروع کردم آبمیوه رو با نی خوردن هواسم نبود آب پرتقال خوردم که ضعف کردم دلم میخواست بدترین غذا ها رو هم بخورم  مادرم وقتی دید حالم بده به دختر خالم زنگ زد چون پرستار بود بیاد سرم تقویتی بزنه خوب شم پنج شیش زود اومد و بهم سرم زد که خیلی کمک کرد بهم خلاصه گذشت و ورم صورتم بعد پنج روز خیلی شد لبام اندازه کف دست شده بود که الان خیلی کم شده چند روز دیگه هم طبیعی مثل حالت اول میشه فقط دور بینی و چونم احساس گزگز و سوزش داشت اونم خیلی الان خیلی بهتر شده ولی هنوز حس نداره ، حس لبامم دوهفته بعد عمل برگشت 

بازم اگه ناقص نوشتم معذرت ...

من میخوام بدونم چقدر طول میکشه تا حرف زدنم نرمال بشه؟ در واقع نمیخوام به خانوادم بگم که دارم عمل میکنم و بعدشم احتمالا از جراحی چیزی نگم چون تهران نیستن فقط تلفنی در ارتباطیم 

من میخوام بدونم چقدر طول میکشه تا حرف زدنم نرمال بشه؟ در واقع نمیخوام به خانوادم بگم که دارم عمل میک ...

سلام من تازه یه هفتس عمل کردم دکترم گفته حدودا تا سه ماه چانه و لبت بی حسه..ببین عمل خیلی سختیه خیلی خیلی سخت.خداروشکر من درد زیاد نداشتم...من میترسیدم حرف بزنم دکترم گفت باید حرف بزنی به درمان زودترت کمک میکنه الان بعد یه هفته تقریبا میتونم حرف بزنم ولی خب چون لبام بی‌حسه یکم اذیتم اما حرف زدن اوکیه.غذا خوردنم که میدونی تا دوماه حداقل مایعات و غذاهایی که نیاز به جویدن نداره باید بخوری..راستی داشتن همراه خیلی مهمه حداقل تا 3-4 روز...اگه فک میکنی خانوادتو میتونی حدود سه چهار ماه نبینی و حدودا 1 هفته حرف نزنی باهاشون اوکیه برو عمل کن..ولی تاکید میکنم خیلی سخته من همش میکنم این چه غلطی بود کردم🤣🤣امیدوارم خوشگل بشم ارزششو داشته باشه این همه اذیت شدن..البته اینم بگم من خواهرم چندسال پیش عمل کرد چهره ی اصلیش بعد 1 سال نشون داد چون تا یه سال ورم داشت البته خب بعد دو ماه ورمت کم میشه زیاد مشخص نیست