آواکوچولو مدیر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 227 عنوان پول اسکونتی | مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 22 پست کسی سراغ نداره؟ دلم گریه میخواهد. دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘 1397/04/20 | 16:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48707 ربا ست !!! سمتشم نرید .....تحت هیچ شرایطی !!!! ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
آواکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 227 دوست خوبم نگیر نه اینجور پول بگیر نه بده رباس من دیدم زندگی ها چجور نابود شده پس چیکار کنیم کسی نیس کمکمون کنه وامم ک جور نمیشه دلم گریه میخواهد. دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘
ملیسا67 عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 3270 خیلی پول لازمیم ی کاریو شروع کردیم پول کم آوردیم تو این چند وقته باید جور کنیم انشاالله خدا کمکتون کنه مشکلتون حل بشه. سعی کن وامی چیزی جور کنی هرچند اونم باز یجوری مورد داره ولی سمت نزول نرو بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو
آواکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 227 نمیدونم خودمم موندم خسته شدم اینقدر ب این در اون در زدیم توروخدا واسمون دعا کنید مشکلمون حل شه دلم گریه میخواهد. دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘
fellllorrrraaaaa عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 339 پس چیکار کنیم کسی نیس کمکمون کنه وامم ک جور نمیشه وااااای خدای من. هیچ میدونستی خدا گفته من فقط با یک نفر میجنگم اون هم کسی که نزول بگیره یا نزول بده؟ نگفته با زنا کار ، بی ححاب ، اسرافکار یا ...... فقط با نزول ده یا نزول بگیر. انقدر گستاخ و جسور و بی ایمان نباشید ک همچنین تاپیک هایی بزنید. فقط نیکی کن، زمین گرد...
آواکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 227 [QUOTE=63979273]وااااای خدای من. هیچ میدونستی خدا گفته من فقط با یک نفر میجنگم اون هم کسی که نزول بگیره یا نزول بده؟ آره من بی ایمان دلم گریه میخواهد. دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘
آواکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 227 وااااای خدای من. هیچ میدونستی خدا گفته من فقط با یک نفر میجنگم اون هم کسی که نزول بگیره یا نزول بده؟ ... آره من بی ایمانم تو با ایمان باش سرت تو زندگی خودت باشه تو هر تاپیکی ک فکر میکنی استارترش بی ایمانه هم نرو مجبور نیستی دلم گریه میخواهد. دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘