2777
2789
دوست خوبم نگیر نه اینجور پول بگیر نه بده رباس من دیدم زندگی ها چجور نابود شده

پس چیکار کنیم کسی نیس کمکمون کنه وامم ک جور نمیشه 

دلم گریه میخواهد.                                   دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی پول لازمیم ی کاریو شروع کردیم پول کم آوردیم تو این چند وقته باید جور کنیم

انشاالله خدا کمکتون کنه مشکلتون حل بشه. سعی کن وامی چیزی جور کنی هرچند اونم باز یجوری مورد داره ولی سمت نزول نرو

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو

نمیدونم خودمم موندم خسته شدم اینقدر ب این در اون در زدیم توروخدا واسمون دعا کنید مشکلمون حل شه

دلم گریه میخواهد.                                   دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘
پس چیکار کنیم کسی نیس کمکمون کنه وامم ک جور نمیشه 

وااااای خدای من. هیچ میدونستی خدا گفته من فقط با یک نفر میجنگم اون هم کسی که نزول بگیره یا نزول بده؟ نگفته با زنا کار ، بی ححاب ، اسرافکار یا ...... فقط با نزول ده یا نزول بگیر. انقدر گستاخ و جسور و بی ایمان نباشید ک همچنین تاپیک هایی بزنید. 

فقط نیکی کن، زمین گرد...

[QUOTE=63979273]وااااای خدای من. هیچ میدونستی خدا گفته من فقط با یک نفر میجنگم اون هم کسی که نزول بگیره یا نزول بده؟ 

آره من بی ایمان

وااااای خدای من. هیچ میدونستی خدا گفته من فقط با یک نفر میجنگم اون هم کسی که نزول بگیره یا نزول بده؟ ...

آره من بی ایمانم تو با ایمان باش سرت تو زندگی خودت باشه تو هر تاپیکی ک فکر میکنی استارترش بی ایمانه هم نرو مجبور نیستی