2777
2789
عنوان

دندانپزشک خوب در تبریز

2642 بازدید | 13 پست

سلام دوستان . دندون عقلم ناجور درد میکنه و نصفش خراب شده و کمی اش مونده یه دندانپزشک کاربلد لازم دارم که زودی کارش رو تموم کنه من یکم میترسم چون فکم خیلی محکمه و زودی هم فشارم میوفته

از وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ لحظه ای از زندگی تکرار نمیشه و باید در حال خوش بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم هفته قبل دندون عقلمو کشیدن، ۵۰ تومن گرفت درمانگاه رفته بودم، دکترش یجوری کشید که آخ نگفتم. ...

واقعا ? کدوم کلینیک و اسم دکترش ? چون عوض میشن 

از وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ لحظه ای از زندگی تکرار نمیشه و باید در حال خوش بود
مسیرتون کجاست؟ چون دندون عقلتون مثه مال من نهفته نیس اصن نگران نباشین درد نداره هر دکتری راحت میتون ...

قبلا یکی رو جراحی کردم میدونم دردش چطوره 🙈 ما منجم هستیم . ولی فرقی نمیکنه کجا باشه

قبلا یکی رو جراحی کردم میدونم دردش چطوره 🙈 ما منجم هستیم . ولی فرقی نمیکنه کجا باشه

عه چه خوب پس راحت میتونی بری اون درمانگاه.اسمش درمانگاه ابوطالبه،خیابان انقلاب

دکترش یه آقای عینکیه فک کنم گفتن عادل فامیلیش یا اسمش دقیق یادم نیس،

جراحی خیلی دردناکه

ولی من خیلی راضی بودم ازشون کاربلدن!

عه چه خوب پس راحت میتونی بری اون درمانگاه.اسمش درمانگاه ابوطالبه،خیابان انقلاب دکترش یه آقای عینکیه ...

تبریز دیگه ? ممنون عزیزم حتما میرم کاش از من هم هزینه کم بگیرن . واسه شما جراحی داشت ۵۰ گرفت ? بیمه ای یا قراردادی که نداشتین با جایی ?

تبریز دیگه ? ممنون عزیزم حتما میرم کاش از من هم هزینه کم بگیرن . واسه شما جراحی داشت ۵۰ گرفت ? بیمه ...

اره جانم تبریز، میشناسی انقلابو؟ یکه دکان و که رد میکنه میرسی تازا خیابان از اونجام هشت متری از هر کی بپرسین نشون میدن.

من بیمه نیستم دفترچه هم ندارم،پنجاه تومن گرفت و کشید

یه قسمتشم خراب شده بود شکسته شده بود ولی خیلی راحت کشید.

جراحی نکرد چون نهفته هارو جراحی میکنن.

اره جانم تبریز، میشناسی انقلابو؟ یکه دکان و که رد میکنه میرسی تازا خیابان از اونجام هشت متری از هر ک ...

قربونت برم ممنونم . خدا خیرت بده 😙😙😙😙

قربونت برم ممنونم . خدا خیرت بده 😙😙😙😙

خاهش میکنم عزیزم.انشالله که براحتی میکشن خلاص میشی، فقط چون دندون عقل بزرگه بعد کشیدنش یه ساعت هیچی نخور و گاز استریل میزارن دهنت ک خونش قط شه اونو در نیار از دهنت بعد یساعتم دوتا بستنی بخور زیادم تف نکن، شبا هم اب نمک قرقره کن.💋❤

خاهش میکنم عزیزم.انشالله که براحتی میکشن خلاص میشی، فقط چون دندون عقل بزرگه بعد کشیدنش یه ساعت هیچی ...

ممنونم عزیزم . حتما فقط دل اینو داشته باشم تا درمونگاه برم بعد کشیدنش رو تحمل میکنم 😄