2777
2789
عنوان

اقدام بارداری کمک

59 بازدید | 10 پست

بچه ها برای تمیز کردن رحم چه پیشنهاداتی دارید..و شستشوی رحم از هر عفونت

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمنوش تخم رازيانه عاليه براي پاكسازي رحم

اخه رازیانه پرولاکتین و بالا میبره و من خودم پرولاکتین بالا هستم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
عنبر النسا خیلی خوبه دود بدی

چطوری؟؟

اخه رازیانه پرولاکتین و بالا میبره و من خودم پرولاکتین بالا هستم

😐😐😐😐 من پرولاكتينم بالا بود يكماه رازيانه خوردم برگشت پايين

رازيانه خيلي خوبه 

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
😐😐😐😐 من پرولاكتينم بالا بود يكماه رازيانه خوردم برگشت پايين رازيانه خيلي خوبه 

🤔🤔جدی میگی؟؟؟

🤔🤔جدی میگی؟؟؟

آره پرولاكتينم تو جواب آز ٣٥ بود به دكترم نشون دادم گفت خيلي بالاست بهم قرص داد  

منم رفتم عطاري بهم رازيانه داد 

رازيانه خوردم قرصاي دكترمم خوردم برگشت رو ٢١ 

دكتره گفت يكماهه چيكاركردي اينجوري اومد پايين😁  

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
آره پرولاكتينم تو جواب آز ٣٥ بود به دكترم نشون دادم گفت خيلي بالاست بهم قرص داد   منم رفتم عطا ...

عه چه جالب منم پرولاکتینم خوب بود یه مدت شنیده بودم رازیانه خوبه روزی چند بار دم میکردم و میخوردم مث خلا فرداش رفتم آز بدم بالا بود با قرص اومد پایین اینسری که آز دادم لب مرزه پرولاکتینم ولی دیگه لب به رازیانه نمیزنم خیلی میخوردمااااا   

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

دكتره زنان تو شبكه سلامت ميگفت اگه عفونت قارچي نداشته باشيد شستشو با سركه و آب

و اگه داريد با جوش شيرين و آب 

البته اينم بگم جفتش يه درصدي توي جنسيت بچه قبل اقدام تاثير ميذاره 

عه چه جالب منم پرولاکتینم خوب بود یه مدت شنیده بودم رازیانه خوبه روزی چند بار دم میکردم و میخوردم مث ...

من رازيانه دم كرده نميخورم از بوش خوشم نمياد وقتي دم ميشه 

من عرقش رو گرفتم شبا قبل خواب نصف ليوان ميخورم 

الان دو ساله دارم ميخورم پرولاكتينمم تحت كنترله هر باري كه برام آز پرولاكتين مينويسه ميگه خوبه دكتر