الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم تجربه ای ندارم در حد تئوری که یاد گرفتم نظرمو گفتم. میدونم الان چقدر استرس داری ولی آرامش تو حفظ کن. خدا هم کمک میکنه عزیزم. نفس عمیق شکمی بکش. عضلاتت نرم و زایمان راحت تر میشه ان شاءالله.
اگه چهار پنج سانت رحمت باز شده باشه بری بستری شی عالیه. چون بیمارستان خودش استرس زا و ناراحت کننده است معمولا. البته نمیشه خودت تشخیص بدی اونا باید بگن
زایمان زودرس به زمانی گفته می شود که بارداری پیش از هفته سی و هفتم به اتمام رسیده باشد در واقع هرچقدر بارداری بیشتر پیش می رود جنین کاملتر می شود احتمال زنده ماندن جنین در ۲۴هفتگی (۶ ماهگی)۵۰% است اما در ۲۶هفتگی (۷ماهگی)به ۸۰% می رسد بطوریکه احتمال زنده ماندن جنین در ۲۳هفتگی ۱۰% و در ۲۱هفتگی ۰% است
اگر کودک در نتیجه زایمان زودرس و در اوایل هفته ۳۴ تا هفته ۳۶ بارداری متولد شود ممکن است به هیچ درمانی نیاز نداشته باشد
اگر جنین در بالای ۲۶ هفتگی متولد شود با درصد بالایی زنده می ماند
@saliiitaj
خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
من از دیشب خیلی کمر درد پریودی دارم یخورده کم هم زیر دلم گاهی اوقات درد میگیره.اول۳۶ هفته هستم.خیلی ...
نمیدونم دوستم. اگه دردت زیاده برو یه چک بشو. البته فکر کنم اول یه مدت استراحت کنی شاید بهتر بشی. من اول 36 هفته هستم. فکر کنم شما 36 هفتت تموم شده. تو 37 ای درسته؟