2777
2789
عنوان

بچه ها این درد زایمانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 85 پست
عزیزم فقط آرامش داشته باش یه چیز شیرین هم بخور که قوت داشته باشی نفس کشیدن خیلی مهمه سعی کن با داد ز ...

ممنون دوستم همه تلاشمو میکنم تو هم دعا کن

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٣٧هفته  نه کمردرد ندارم فقط یه درد خفیف میاد سراغم

منم هفته های آخر همش از این دردا دارم. مهم اینه که دردا منظم و شدیدتر بشه

میشه برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️                   

منم تجربه ای ندارم در حد تئوری که یاد گرفتم نظرمو گفتم. میدونم الان چقدر استرس داری ولی آرامش تو حفظ کن. خدا هم کمک میکنه عزیزم. نفس عمیق  شکمی بکش. عضلاتت نرم و زایمان راحت تر میشه ان شاءالله.  

خدایا سپاس...
شما کمردرد نداری؟

من هفته 38 و 3 روزم. نه خیلی کم ولی از دیروز همش زیر دلم منقبض میشه. و اینکه هر از گاهی بالای شکمم درد میگیره. 

میشه برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️                   
چند روز پیش رفتم دکتر گفت رحمت ۲ سانت باز شده 

اگه چهار پنج سانت رحمت باز شده باشه بری بستری  شی عالیه. چون بیمارستان خودش استرس زا و ناراحت کننده است معمولا. البته نمیشه خودت تشخیص بدی اونا باید بگن

خدایا سپاس...
از چند هفته کامله دقیقا؟

‌ زایمان زودرس به زمانی گفته می شود که بارداری پیش از هفته سی و هفتم به اتمام رسیده باشد
در واقع هرچقدر بارداری بیشتر پیش می رود جنین کاملتر می شود
احتمال زنده ماندن جنین در ۲۴هفتگی (۶ ماهگی)۵۰% است اما در ۲۶هفتگی (۷ماهگی)به ۸۰% می رسد
بطوریکه احتمال زنده ماندن جنین در ۲۳هفتگی ۱۰% و در ۲۱هفتگی ۰% است

اگر کودک در نتیجه زایمان زودرس و در اوایل هفته ۳۴ تا هفته ۳۶ بارداری متولد شود ممکن است به هیچ درمانی نیاز نداشته باشد

اگر جنین در بالای ۲۶ هفتگی متولد شود با درصد بالایی زنده می ماند

@saliiitaj

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
من از دیشب خیلی کمر درد پریودی دارم یخورده کم هم زیر دلم گاهی اوقات درد میگیره.اول۳۶ هفته هستم.خیلی ...

نمیدونم دوستم. اگه دردت زیاده برو یه چک بشو. البته فکر کنم اول یه مدت استراحت کنی شاید بهتر بشی. من اول 36 هفته هستم. فکر کنم شما 36 هفتت تموم شده. تو 37 ای درسته؟

خدایا سپاس...