2777
2789
عنوان

بچه ها این درد زایمانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 85 پست

طبیغی میخوای

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
برو دوش بگیر.خرما اگه داری بردار.بعد هم اگه میتونی یه قران کوچیک بردار سوره انشقاق رو بخون خیلی خوبه ...

برام دعا کن

مرسی کمکم کردی خدا کمکت کنه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردی که درد زایمان باشه با پیاده روی و استراحت فرقی نمیکنه مدام درد هست ولی درد غیر زایمان با استراحت آروم میشه در ضمن من سزارین اجباری شدم ولی کلاس زایمان طبیعی میرفتم خانم ماما میگفت درد زایمان از روی شکم یعنی بالای شکم شروع میشه دیگه نمیدونم خانمهای باتجربه تر بفرمایند

انشالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم واسه سلامتی نی نی منم دعا کن

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

عزیزم فقط آرامش داشته باش یه چیز شیرین هم بخور که قوت داشته باشی نفس کشیدن خیلی مهمه سعی کن با داد زدن نفست رو هدر ندی اصلا هم سخت نیست اگه خودت به خودت کمک کنی واقعا آسونه حتما حتما منم دعا کن 

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین

عزیزم بنظرم  اگه مشکل خاصی مث خونریزی یا آبریزش نداری صبر کن تا فاصله ی دردات کمتر و منظم تر بشه. تو کلاسهای زایمان بما گفتن هر یک ساعت یه ربع رو در نظر بگیر فاصله ی انقباض ها و مدتشو یاد داشت کن. تا  قبل از زمانی که تو حدود 3-4 دقیقه 30 ثانیه انقباض داشتی میتونی توی خونه بمونی. خونواده کنارت هستن ماساژ بدن برای دوش بگیری و این به آرامشت و زایمان راحت ترت کمک میکنه. بعد که به این حدود رسید برو بیمارستان بستری شو. ایشالا همه چی خوب پیش میره و نی نی سالم و تپلیتو تو بغل می گیری. برای منم دعا کن به سلامت زایمان کنم. مرسی

خدایا سپاس...
دردی که درد زایمان باشه با پیاده روی و استراحت فرقی نمیکنه مدام درد هست ولی درد غیر زایمان با استراح ...

دردش با استراحت آروم نمیشه اما بیشتر تو کمرمه

ببخشید سر صبحی این تاپیکو میزارم واقعا به کمکتون احتیاج دارم برای کسایی که تو تاپیکم میان سر زایمان ...

احتمالا باشه. البته اگه سزارینی هستی باید بری دکتر بهت میگه فاصله دردا از چه فاصله ای کمتر شد باید سریع سزارین کنی. بنظرم فاصله ها خیلی کمه سریع برو دکتر خیالت راحت بشه. موفق باشی عزیزم

البته اگه تو این چند وقت نرفتی بیمارستان چک بشی برو خیالت راحت بشه. بعد میتونی سریع بستری نشی. کمر درد معمولا همون انقباض زایمانه. فقط معلوم نیست چقدر طول بکشه تا زایمان.

خدایا سپاس...
البته اگه تو این چند وقت نرفتی بیمارستان چک بشی برو خیالت راحت بشه. بعد میتونی سریع بستری نشی. کمر د ...

چند روز پیش رفتم دکتر گفت رحمت ۲ سانت باز شده 

البته اگه تو این چند وقت نرفتی بیمارستان چک بشی برو خیالت راحت بشه. بعد میتونی سریع بستری نشی. کمر د ...

من از دیشب خیلی کمر درد پریودی دارم یخورده کم هم زیر دلم گاهی اوقات درد میگیره.اول۳۶ هفته هستم.خیلی میترسم.چیکار کنم؟؟

تیکر تولد یکسالگی دختر خوشگلمه😍😘