2777
2789
عنوان

بچه ها این درد زایمانه؟

632 بازدید | 85 پست

38 هفته و خورده ایمه از دیروز با فاصله نامنظم کمرم درد میگرفت میکشید تو شکمم بعد ول میکرد دیشب تا الانم همینطور

دردش شدیده ولی فاصله هاش نامنظمه کمترین فاصلش ۱۲ دقیقه بیشترینش یک ساعت و خوردی

دیشب تا صبح هی با درد بیدار شدم

بنظرتون درد زایمانه؟

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

برو دوش اب گرم بگیر مخصوصا کمرت رو گرم کن اگه زیاد شد زایمان گل گاو زبونم به میزان زیاد بخور

پیاده روی برعکس روصندلی بشین

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

اگه بیشتر بشه و منظم بله . یه شیر خرما یا شیر وعسل بخور یا ابجوش نبات ببین کم میشه یازیاد . دمکرده شویدم خوبه اگه درد زایمان باشه زیاد میشه 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
ببخشید سر صبحی این تاپیکو میزارم واقعا به کمکتون احتیاج دارم برای کسایی که تو تاپیکم میان سر زایمان ...

وای نمیدونم عزیزم.منم از دیشب کمر درد دارم و یخورده درد پریودی.نمیدونم چیکار کنم

تیکر تولد یکسالگی دختر خوشگلمه😍😘

فرزانه جوون درد زایمان میگیره زیر دلت مدتش هم یکسانه مثلا بیست دقیفه یبار تو احتمالا تا اخر امروز یا فردا زایمان میکنی رحمت داره آماده میشه

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹

نگران نباش .اگر میبینی داره زمانش منظم میشه احتمالا درد زایمانه.خیالت راحت نی نیت الان کاملا رسیده و آماده س.ان شالله یه نی نی سالم و تپل بدنیا بیاری😍

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!
اره فک کنم توجه کن دردات زمانش مشخصه‌مثلا هر ده دقیقه ی بار یاپنج دقیقه

فاصله بینشون کم و زیاد میشه خودشون ۳۰ ثانیه تا یه دقیقه میگیره

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الانه پاشو برو یه دوش آبگرم بگیر برو بیمارستان یه معاینه بشی احتمالا بستریت کنن اگه رفتی واسه زایمان منو دعا کن

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹