2777
2789
عنوان

این موقع از شب .... و همسران نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 47 پست
چقدر ولی مردا به سلامتشون اهمیت میدن من دقت کردم تو این سالایی که ازدواج کردیم شوهرم همیشه به موقع خ ...

دقیقا

اصلا هرچی گودی زیر چشم و چروک اطراف چشم هست مروبط ب بیخوابی شبانه است ینی فرداش تا عصر هم بخوابی جبران نمیکنه برا پوست

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
منم شوهرم میخوابه بچه ام هم میخوابه بعد میام اما از اینکه از کنارشون بلد میشم میام رو مبل میشینم یا ...

خب چکار کنیم من روزا بیکارم دوس دارم وقتمو با خواب بگذرونم برا همین شب بیدار باشم بهتره ولی شوهرم میره سرکار باید بخوابه 

زندگی کسل کنندس 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میرم پیشش بعد چن ساعت ولی حسم خوب نی چیکار کنم

منم مث شمام دوستم. بعدبچم اینجورشدم. اصلا خوب نیست. 

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
چه کنیم اخه روز بیکار شب نی نی سایت،اون که خوابه نمیدونه چه خبره

شوهر من صب میگه فک نکن ندونستم بیداری

هر چن شب یه بارم میگه از فردا دیگه موقع خواب دوس ندارم گوشی دستت باشه

دقیقا اصلا هرچی گودی زیر چشم و چروک اطراف چشم هست مروبط ب بیخوابی شبانه است ینی فرداش تا عصر هم بخو ...

دقیقا من کاملا خستگی پوستمو چشمامو احساس میکنم ولی شوهرم همه چیزش رو رواله خوشبحالش 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
دقیقا منم بعد بچه ام

شوهرمم عادت کرده. قبلا بایدتوبغلش بودم تابخوابه. الان ازخداشه نباشم راحت بخوابه. سعی کن ترک کنی😢

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
شوهرمم عادت کرده. قبلا بایدتوبغلش بودم تابخوابه. الان ازخداشه نباشم راحت بخوابه. سعی کن ترک کنی😢

قبلا من سرمو میذاشتم رو دستاش

ولی الان خیلی وقته اینطوری نیس

گاهی ک اینطوری میکنم سرمو میگه  یادش بخیررر  

ماست شدیم رفت....😕😕😕😕 به جسم و جون کل زندگمون نشسته این جدایی😟

ولی میشه ها.. یکم تلاش کنین میشه

خداییش وقتی به این فکر میکنم که چقد عمر آدما کوتاه شده دلم نمیاد یه لحظه م از عشقم جدا باشم، حیف که این مسائل درطول روز فراموش میشن..