2777
2789

برا دوستم ک پوستش سبزس میخوام ی کرم پودر بخرم ک مناسب باشه و ترجیحا قیمتش مناسب باشه نه زیاد گرون  نه زیاد ارزون  پوستش صافه و ی دسته فقط چنتا جوش ریز رو پیشونیش داره میخواستم ازتون خواهش کنم اطلاعات خودتونو راجب کرم پودر مناسب پوست سبزه ازم دریغ نکنین میخام بهش هدیه بدم خوشحال شه خانومای پوست قشنگ سبزه از چه کرم پودری استفاده میکنین؟؟ کرم پودری باشه که بدتر پوست و تیره نکنه و به پوست بشینه امیدوارم فهمیده باشین چی میخام😅😅

حسم میگه اون دوستت، در واقع خودت هستی

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
حسم میگه اون دوستت، در واقع خودت هستی    

خخخ نه عزیزم خودم نیستم میفهمم چرا این حرفو میزنی اصلا بنظرم موضوع خجل اوری نیست ک بخوام خودمو جاینفر دیگه بزنم والا مگه پوست سبزه چشه دوست من خیلیم خوشگله صدبرابر خوشگل تر از من  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ نه عزیزم خودم نیستم میفهمم چرا این حرفو میزنی اصلا بنظرم موضوع خجل اوری نیست ک بخوام خودمو جاینف ...

خوب عکس اینهمه ادم خوشگل و تیره رو نشونش بده

پوستشو خوب ارایش کته بعد. هم تمرکز رو چشماش کنه

خیلی زیبا میشه

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

من کرم پودر فقط مک رو. میشناسم که گرونه

اصلا متوسط نگیر واسه پوست

hanaa_cosmetic1:

سلام دوستم...من از یه پیج مطمئن که دیگه کلا باهاش دوست شدم خرید میکنم محصولات متنوع از برندهای مختلف و معتبر و با کیفیت داره..و آنلاین شاپ هست به قول معروف و چند روزه دستت میرسونه درب منزل با پست...و قیمتاشم خودت برو ببین..اینم لینک کانال تلکرامش یا پیج اینستاشم هست..خدایی عالیه از همه نظر..بهت پیشنهاد میکنم یه سر بزن

تلگرام با ف شکن روشن!

https://t.me/joinchat/AAAAAEgzg6Yq7bpWMj5TtQ

اینستا

https://www.instagram.com/p/Bk5oJyigJIc/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=143fbzioz9vys