2777
2789
عنوان

به هم فکریتون نیاز دارم بیاین لطفا

175 بازدید | 24 پست

من گاز فر دارم که زیاد هم استفاده میکنم 

مستاجر هستم و میخوام جا به جا شم

خونه ای که میخوام برم خودش گاز صفحه ای داره

گاز خودمو کجا بزارم؟؟

تو حیاط نمیتونم بزارم چون جنوبم هوا شرجیه داغونش میکنه

خونه مامانم اینا هم نمیتونم بزارم چون دورم ازشون

میترسم بفروشمش خونه بعدی گاز نداشته باشه مجبور شم گرون تر بخرم

چیکار کنم ؟؟؟

تو اتاق خیلی بده بزارم؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

انباری ندارین؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پارکینگ یا تراس یا میتونی روش یه پارچه خوشگل بکشی بزاری تو اتاق روش وسایل تزئینی و قاب عکس بزاری

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.