2777
2789
عنوان

به هم فکریتون نیاز دارم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست
انباری تو حیاط داره بخاطر شرجی بودن میترسم زنگ بزنه

روش چیزی بکشی جلوگیری نمیکنه از پوسیدگی؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

تمیزش کن بذار تو کارتن و بذار تو کمد دیواری یا اگر جا نشد یا کمد دیواری ندارین بذار گوشه اتاق ی پارچه بنداز روش و ب عنوان دکور گلدون و مجسمه بذار روش

دنباله بادبادکی در کف باد.                            من بودم و بی خیالی من،کودکی ام.                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار گوشه اتاق چند متر پارچه ساتن بگیر بنداز روش یک رومیزی هم بنداز روش هم وسایل بچین مشخص نمی شه مثل میز میشه عزیزم

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
یور اشپرخونت جا نمیشه؟ اگه میتونین تراستون شیشه بزنید ک گرم نباشخ بزار تو تراس

نه متاسفانه جا نداره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نمیزنه دورش اسفنج بکش،ما هم بندریم اینجوری خراب نمیشه

واقعا یعنی بزارم تو انباری حیاط زنگ نمیزنه ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
واقعا یعنی بزارم تو انباری حیاط زنگ نمیزنه ؟؟

از ماجیزی نشد، البته اینا رنگشون مانع زنگ زدن میشه و جنسشون خوبه اما محکم کاری کن اسفنج نمیزاره رطوبت بهش برسه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️