وا حتما شوخی میکنه،شوهر منم کار هر روزشه ،همش از این حرفا میزنه،منم بدم میادا ،اما میدونم مثلا میخواد حرص در بیاره،بهش بگو پول داری پول بده برم کلاس خیاطی،کلی پول خرج کنم،تا بدوزم برات،اون خانوم هم مسلما کلاس رفته چندین دوره تا خیاط شده،همه که نباید خیاط باشن،بعدشم خیاطا هم همیشه لباس نمیدوزن ،اکثرا میخرن،دیدم که میگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بامزه جان هرچندمنظورتانفهمیدم ولی بدون یطرفه به قاضی رفتن صحیح نیس.توقع داشتی به شوهرش بدوبیراه میگفتم؟شماکه یادتونه تشت شیروپیشنهادبدید.😊
"امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك ! یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:)