2777
2789
عنوان

این آخر شب دلمو بد شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 29 پست

وا حتما شوخی میکنه،شوهر منم کار هر روزشه ،همش از این حرفا میزنه،منم بدم میادا ،اما میدونم مثلا میخواد حرص در بیاره،بهش بگو پول داری پول بده برم کلاس خیاطی،کلی پول خرج کنم،تا بدوزم برات،اون خانوم هم مسلما کلاس رفته چندین دوره تا خیاط شده،همه که نباید خیاط باشن،بعدشم خیاطا هم همیشه لباس نمیدوزن ،اکثرا میخرن،دیدم که میگم

خدایا شکرت🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بود این رفتاراش تازه شروع شده

پس دنبال ریشه اش باشین

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خوب بود این رفتاراش تازه شروع شده

همه مردا این رفتار رو دارن،میخواد حرصتو در بیاره،تو هم تو خونه کیک و شیرینی درست کن،بگو بیا منم اینو بلدم،یا کارای دیگه ای که بلدی،

خدایا شکرت🌹🌹🌹
توبابقیه مقایسش نکن بگودرعوض شوهرم ازهمه مردابهتره خداروشکر اگه هرچی ندارم لیاقت داشتن تورودارم ببین ...

چقد این حرفا رو بهش زدم ولی اون داره از خوبیه من سو استفاده میکنه

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘
همه مردا این رفتار رو دارن،میخواد حرصتو در بیاره،تو هم تو خونه کیک و شیرینی درست کن،بگو بیا منم اینو ...

بخدا میپزم.گل درست میکنم کیف میدوزم.

هیچی نیست یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ کارگرا آدم نیستن؟؟؟ این لحن درست نیست عزیزم

عزیزم منظورم این بود که اونم مثل من سادست دوتامون تو یه سطحیم

پس ببخشید پرو شده،توقعش زیاد شده ازت،هروقت اینطوری گفت محلش نده،انگار که نشنیدی،این تنها راهشه ،

میترسم ازم زده شده باشه داره دنبال بهونه میگرده

دوستم میگفت یه روانشناسی گفته زیاد به شوهرتون غر نزنین

وقتی کاری میکنه که شما دوست ندارین جاش بذارین برین تو اتاق ،اشپزخونه یا هرجای دیگه و بکار خودتون برسید

کم کم اون میاد دنبال شما

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
تشت شیر یادتون رف

بامزه جان هرچندمنظورتانفهمیدم ولی بدون یطرفه به قاضی رفتن صحیح نیس.توقع داشتی به شوهرش بدوبیراه میگفتم؟شماکه یادتونه تشت شیروپیشنهادبدید.😊

"امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی  حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك !  یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:)