2777
2789
عنوان

من یه خواهرشوهرم

431 بازدید | 35 پست

سلام دوستان نظر میخواستم برادرم یه بچه داره. یه خانم که قبلا عقد کرده بوده وارد زندگی برادرم شده و الان عقد موقتش هست خانمش نمیدونه . ما تازه فهمیدیم من کاری به مشکلات زندگی برادرم با خانمش ندارم چطوری باهاش رفتار کنیم شمارش دارم ایا زنگ بزنم و باهاش برخورد بد کنیم یا هرچی میشه نظر بدید من و خونوادم مستاصل شدند همسر برادرم از نظر زیبایی و شیکی از این خانوم سره .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با برادرتون بر خورد بد کنید به نظرم😐😐

تا مرد نخواد زنی وارد زندگیش نمیشه عزیزم خوبه باز نگفتی با عروسمون بر خورد بد کنیم شاید اون برا برادرم کم گذاشته ادم چه چیزا که نمیشنوه ها 😐

من والا فقط برادرتونو مقصر میبینم شاید اون خانوم اصن نمیدونه برادرتون متاهله والا 

نمیدونم چه کاری تو این وضع صحیحه ولی خواهش میکنم جلو این رابطه رو بگیرین لطفا

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....

شرمنده ولی من موندم این مردا چه مرگشونه.چرا خوشی میزنه زیردلشون فاتحه زندگیشونو میخونن؟؟

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

خب برادرت چرا اينكارو كرده؟ 

بنظرم شما نميتونيد كاري كنيد ممكنه بدتر بشه اوضاع

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

خائن خائنه حالا چه عقد کنه چه  دوستی 

برخورد که هیچ حرفتو بزن یه سیفونم روش بکش  من خودم در شرف خواهر شدنم

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

اگر پدرتون در قید حیاتن بگید با برادرتون صحبت کنن

شما و مادرتون هم با یه حرکت اسمی، دم اون جانور موذی که وارد زندگی برادرتون شده رو قیچی کنید

این وسط اجازه ندید همسر برادرتون چیزی بفهمه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم