باپدرممحترمانه رفتیم خونشون بایک جعبه شیرینی.پدرم گفت طاهره خانم قضیه این دعاچیه و اینی که نبات دادین دخترم خورده و مریم خانم گفتن موهاشو بیاره برای چیه مادرهمسرم خیلی بد نگاه کردبعدش گفت نبات نذری بوده منم دادم دخترتون خورده کی گفته دعا اصلا دعا چی هست ینی خداشاهده هنگ کردم بعدش همسرم گفت ای چ حرفیه میزنی خانم چرا چرندمیگی خاهرشون گفت من گفتم موهاتو قیچی کن کی گفتم چرا دروغ میگی منم گفتم خداخودش شاهده دیروز شمانبات دادین و گفتین بخور برای اینک دعات نکنن و زن داداشم میخاد تو جدابشی وحتی مریم خانمپیام داده بهم بعدش گوشی رو گرفتم ونشون دادم
بزرگترین مُشکل دنیا اینه کِه؛آدَمای بِدهکار همیشِه طلبکارن👌
خاهرهمسرم گفت من داشتم باهات شوخی میکردم پدرم گفت این چه شوخیه ک باموهای دخترم سروکار داره .بعدش همسرم ب پدرم گفت فکرنمیکردم دخترتون مسایل زندگیمون رو بیاد به شما بگه و خاهر ومادرم هرچی گفتن به صلاح خودش بوده چون گفتیم ازدشمنا درامان باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پدرم گفت ماازاین مسایل نداشتیم واین غیر طبیعیه برای ما .مادرهمسرمم خیلی تندبرخوردکرد که هنوز۷روزه عروس مایی و داری بهم اندازی میکنی مااشتباه کردیم به فکر توییم وگرنه دعا برات بگیرن تا زندگیت بهم بخوره
پدرم گفت اگه دنبال این مسایل دعا هستید ک مااعتفادی نداریم وبخاین اول زندگی رو بااین چیزا شروع کنید پس راهمون جداست چون نه ازاین موردا ماداشتیمنه اعتقادداریم نه شنیدم همسرمم گفت برای صلاحش بوده اگه این طوری میخاین ماحرفی نداریم.مااومدیم ولی رفتیمحرم اقا امام رضا(ع) واگذارشون کردم به خدا و اقاامام رضا(ع)