2777
2789

خیلی خجالتی و کم رو هستم

الان بیشتر از چند ماهه دلم میخواد  برم کلاس زبان

همش استرس میگیرم میگم نرم اشتباه صحبت کنم مسخره ام کنن بعد پشیمون مبشم

من توی پیج آموزشگاه سفیر رفتم دیدم تو بعضی از کامنتها خیلی از تیچر های آموزشگاه بد گفتن که مسخرشون کردن

ترسم بیشتر شد

از این رفتارم بدم میاد خیییلی😭😭😭😭

چیکار کنم

خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بلد بودی چرا میرفتی کلاس زبان .

اصلا مهم نیست که اشتباه بگی یا نه 

هر کسی هم بد حرف بزنه شخصیت خودشو نشون میده .نمیشه که به خاطر رفتار دیگران از خواسته ات دست بکشی .برو عزیزم کم کم اعنماد به نفستم میره بالا هرچی بیشتر یاد بگیری

نه بابا من ميرم سفير الان لول ٢٠١ هستم اصلا اينطور نيست خيلي خوبه حتمم برو

خیلی ترسیدم داشتم واسه تعین سطح آماده میشدم که اینارو خوندم

میشه درمورد شهریه اش بگین از چقدره

خدایا شکرت😍

منم همینطور بودم

ولی الان عالی شدم

به حدی که تنها کسی که یه جایی میتونه حق خودش و اطرافیانش رو بگیره منم.

من یه جوری بودم که هر کسی باهام حرف میزد از خجالت قرمز میشدم و داغ میشدمو فقط در جوابش میخندیدم حتی اگه بهمبی احترامی میکرد یا فحش میداد!

فقط میتونستم بخندم بهش!

ولی الان انقدر خوب شدم خداروشکر که همه برای کارای گروهی از من میخوان سرگروه باشم.

خیلی ترسیدم داشتم واسه تعین سطح آماده میشدم که اینارو خوندم میشه درمورد شهریه اش بگین از چقدره

عزيزك هر ترم من هفته ايي سه بار ميرم ١٦ جلسه حدود يكماه و نيم ميشه  كتاب اول ترمي ٢٣٢٥٠٠ كتاباش ٤٠ اينا شد

الان كتا دومم ترمي ٢٥٠ و خورده ابي كتابم باز ٤٠ شد

تیکر تولد چهار سالگی پسرم