2777
2789
عنوان

با این اخلاق شوهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 61 پست

بعضی وقتا آدما سر چیزایه خیلی خیلی بی اهمیت که شاید از نظر ما خنده دار برسه عصبانی میشن ما فک میکنیم اون ادم تحملش خیلی کمه ولی یه دلیل دیگه میتونه داشته باشه همسر شما از یه جای دیگه عصبانیه نمیخواد به روی خودش بیاره عصبانیتشو سر چیزای دیگه که اهمیت ندارن خالی میکنه فک کنم شما باید ببینی اون مشکل اساسیه چیه آزارش میده دوستم😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم همینطور بود تقریبا٬منم دیگه نبردمش خونمون٬به نزدیکام گفتم نمیخوام مارو دعوت کنید ٬چه بیرون ...

دقیقا منم همینطور خودم بیشتر با دخترم میرم 

با اینکه دوس دارم برم بیرون ولی با این اخلاقش که باید دقیقه به دقیقه به صورتش نگاه کنم ببینم تو چه اوضاعیه خسته شدم

مشکل شوهر شما خود کم بینی و عدماعتماد به نفسه .از کنترل برداشتن برادرتون ناراحت شده چون حس میکنه انقدر ارزشمند نیست که ازش سوال بشه 

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی
دقیقا منم همینطور خودم بیشتر با دخترم میرم  با اینکه دوس دارم برم بیرون ولی با این اخلاقش که ب ...

هم در لحظه باید حواست باشه که از کسی دلخور نشده باشه هم بعد مهمونی یا حالا بیرون رفتن باید غرغر بشنوی٬آدم میره مهمونی که دلش وا شه نه که بدتر فشار روانی واسه خودش درس کنه.زمان عقد مدام حرص میخوردمو فک میکردم خانوادم رفتاراشون زشته٬الان بعد  سه سال از ازدواجم به این نتیجه رسیدم ولش کنم به حال خودش ٬اگه ناراحت میشه نیاد

اخلاق س. گ . ی که میگن یعنی این ببخشید استارتر نتونستم خودمو کنترل کنم

نه عزیزم ناراحت نمیشم 

میدونم مشکل خیلیا الان بی پولیه ولی قرار نیست به خانوادم توهین کنه و حرفای زشت بزنه

ببین من یک راه حل بهت میدم. شاید ۹۰% مشکلتو رو حل میکنه

اصلاااااا اهمیت نده کاملا ایگنور کن. هر وقت دیدی صورتش رو کج و کوله کرد حتی ازش نپرس چته

مثل این بچه ها که تو بازار یکدفعه نق میزنن، کم محلی که میکنی خودشون درست میشن

راه حل دوم: دیگه اصلا باهاش جایی نرو مخصوصا خونه فامیلای خودت