2777
2789
عنوان

با این اخلاق شوهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 61 پست

راهش  اینه که در  مواقع دیگه وقتی سرحال هست بهش بها بدین .از ناراحت شدنش نترسیدن وباهاش حرف بزنید که دیگه از این اوصاع خسته شدید و این مدل خاله زنک بودنش و دوست ندارید دقیقا باید اصطلاح خاله زنک رو برای این رفتارهاش بگید و تکرار کنید .باید جلوش وایسید .به نظر من البته .گاهی وقتا لازمه تو خونه یه انقلاب اساسی زن بکنه 

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بار هر وقت اخماش رفت جوری رفتار کن اصلا انگار وجود نداره! تا زمانی که حالش خوب بشه! تندتند و پشت سرهم نپرس چی شده؟ کسی چیزی گفته؟ چته؟ و.... انگار اصلا نمیبینیش!

بعدشم اجازه نده انقدر راحت به خانواده ات توهین کنه!

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
ببین من یک راه حل بهت میدم. شاید ۹۰% مشکلتو رو حل میکنه اصلاااااا اهمیت نده کاملا ایگنور کن. هر وقت ...

من یه دوستی دارم شوهرش اوایل اینطوری بود یه دفعه با دادو بیداد بهش گفت اگه تو بلدی من از تو واردترم دیگه صداش در نیومد ولی شوهرم من از ایناست که اگه بتونه جلوی پدر و مادرم بی احترامی میکنه و من نمیخوام اینطور بشه

راهش  اینه که در  مواقع دیگه وقتی سرحال هست بهش بها بدین .از ناراحت شدنش نترسیدن وباهاش حر ...

معمولا انتقاد مستقیم و‌کوبنده کارساز نیست. خودتو جای شوهر ایشون درنظر بگیر ٬به نظرتون با انتقاد مستقیم قبول میکنه کارش اشتباهه!

مشکل شوهر شما خود کم بینی و عدماعتماد به نفسه .از کنترل برداشتن برادرتون ناراحت شده چون حس میکنه انق ...

ن عزیزم بر عکس این هست ... چون نمونش رو دیدم مطمین اینو میگم ک مشکل اینه ک شوهر استارتر خیلی خودشو قبول داره و فکر میکنه شخصیت مهمی هست ک همه باید ازش اجازه بگیرن. فکر میکنن پادشاهن و همه حتی واسه برداشتن کنترل باید از این اقا اجازه بگیرن 

کلا خانوادگی خود بزرگ بینن چند بارم شده که خونه اقوامش رفتیم به بهانه الکی قهر کرده بلند شده اومدیم ...

عزیزم معذرت میخوام اینو میگم مشکل روانی دارن (دقیقا مثل شوهر خواهر من هست اینجور ک میگین) درمان شدن هم ب کارشون نیست فقط ببین میتونی باهاش کنار بیای؟ اگه نمیتونی یا تو روش وایستا و واسه خودت زندگی کن یا جدا بشو .... چند ساله ازدواج کردین؟

چند وقت براش ب کمپلکس بگیر بخوره بگو تقویتیه ببین تغییر مبکنه ؟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
عزیزم معذرت میخوام اینو میگم مشکل روانی دارن (دقیقا مثل شوهر خواهر من هست اینجور ک میگین) درمان شدن ...

واقعا درمان نمیشن 

سه سال ازدواج کردیم

همیشه اینطور نیست ولی وقتی این اخلاقو میدا میکنه دهنش چفت و بست نداره وهمش به خانوادم توهین میکنه که این عذابم میده

عزیزم میدونم خیلییی سخته اما اگه تونستی چله عاشقی رو انجام بده مطمئناا جواب میگیری ولی انجامش واقعاااا صبر و تحمل میخواد😥

گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》   ❤سوره مبارکه یوسف❤
واقعا درمان نمیشن  سه سال ازدواج کردیم همیشه اینطور نیست ولی وقتی این اخلاقو میدا میکنه دهنش ...

کامل میفهمم چی میگین . اینی ک من میگم هم اوایل بهتر بود روز به روز بدتر شد ... الان 15ساله دامادمونه دیگه ب حدی رسیده  ک میگه باید از من اجازه بگیرین کی میاد خونتون و کی میره و ... فکر کن