2777
2789
عنوان

با این اخلاق شوهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 61 پست

عصبی بودن درس شدنی هست به شرطی که جلوش سفت و سخت وایسی بفهمون بهش که ناراحتی و تا اصلاح نشده باهاش سنگین باش بگو شخصیتم و خرد کردی و بیشتر از این بهت اجازه این کاررو نمیدم، اولش سخته اما مقاومت کن انشاءالله درست میشه 

شگفتا

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی چقدر اذیت میشی مشکلات مالی و روحی داره؟

مشکل مالی هم هست ولی کلا خانوادگی اینطورین زود بهشون برمیخوره

البته زود عصبانیتش میخوابه ولی منکه از درون داغون میشم چی افسرده شدم

شوهر منم همینطور بود تقریبا٬منم دیگه نبردمش خونمون٬به نزدیکام گفتم نمیخوام مارو دعوت کنید ٬چه بیرون رفتنیه که بعدش من باید غرغر بشنوم که خواهرت فلان کرد برادرت فلان‌کرد.....به خودشم گفتم که به خاطر این اخلاقت نمیخوام خونه کسی بریم٬خودش خسته شده و گاهی گفته زنگ بزن خانوادت اما من نمیزنم

شوهر خواهر منم اینجوریه ...  ی چیزایی خرکی میگه و اعصاب همه رو خرد میکنه با داد و دعوا و غر غر& ...

مسابقه آشپزی و پذیرایی بین افراد آماتور هست. اگه مسابقه نبود جایزه نمیزاشتن براش 

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم

مغز مردانی که زود عصبی می‌شوند فاقد یک ماده شیمیایی به نام GABA است که بین سلول‌های مغز نقش پیام رسانی دارد و رفتار فرد را کنترل می‌کند. در واقع گابا (گاما امینو اسید باتیریک) اصلی‌ترین فرستنده عصبی برای فرو نشاندن سیگنال‌های عصبی است كه از رسیدن پیام‌های مربوط به اضطراب به مغز جلوگیری می‌كنند.

می‌توان برای تامین این ماده شیمیایی، در رژیم غذایی ماهی، سبوس گندم و یا ویتامین B6 قرار داد.

ببخشید ولی بنظر خیلی عقده ایو خاله زنکه که از هیچی هم داستان درست میکنه !خدا صبرت بده 

من اگه بودم بهش میگفتم دیگه بیجا میکنی پاتو بذاری خونه مامانم حرفم واسشون دربیاری !منم دیگه خونه ننت نمیام