2777
2789
عنوان

با این اخلاق شوهرم چکار کنم

672 بازدید | 61 پست

شوهرم یه اخلاق بد داره ابنکه زود از یه چیز ساده عصبانی میشه و اعصاب همه رو خورد میکنه

مثلا دیشب رفته بود خونه مامانم اینا خیلی وقت بود باهم نرفته بودیم موقع شام دیدم اخماش تو همه تا شام خوردیم گفت بلند شو بریم مامانم گفت جیزی شده گفتم نه خستس ولی انگار چیزی شده بود تند حاضر شدم سوار ماشین که شدیم گفتم کسی چیزی گفته یه حرف زشت بهم زد بدم اومد و هی بد وبیراه میگفت گفتم چی شده انگار موقعی که برادرم خواسته سفره بندازه کنترل تلوزیون که کنار شوهرم بوده و برداشته گذاشته رو مبل شوهرم سرش تو گوشی بوده میگه ازم نپرسید کنترل میخوام یا نه عین چی ورداشت گفتم تو سرت تو گوشی بود اونم میخواست سفره بندازه جلوی راه بود 

امروز صبحم گفت برام چایی بریز وقتی ریختم نمیدونم حواسش نبود چی بود که گفت کی چایی خواست گفتم خودت گفتی کلی فوش به خانوادم داد که منو خر فرض کردی

از حرف زشتش دلم شکست واز اینکه مارو که جایی نمبره یه جا هم میریم میخوام حداقل یه ساعت بهم خوش بگذره ولی با ابن اخلاق گند شوهرم  نمیشه

وااااا😑

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بهانه گیره مزخرف😤

خدا صبرت بده

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

عزیزم ناراحت نباش هرکس عصبانیتش رو یه جوری به همه نشون میده 

حتما یه چیزی اذییتش میکنه 

تو اروم باش و هیچی نگو اون هم.بعدا اروم میشه 

و از کارش پشیمون میشه 

دمنشون بهار نارنج خیلی خوبه بهش بده تا اروم.بشه 

اگر برای ابد هوای دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم؟
همه شوهر کردن اینم شوهر کرده    

خندیدن ب مشکل مردم بنظرم دور از انسانیته

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

خداشاهده شوهرمن اینجوری کنه میزنم لهش میکنم من اعصاب درستی ندارم حالاشما زحگت کشیدی چایی ریختی شاکی هم میشه ؟

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

شوهر خواهر منم اینجوریه ...  ی چیزایی خرکی میگه و اعصاب همه رو خرد میکنه با داد و دعوا و غر غر 

مثلا گیر داده بود بفرمایید شام مسابقه اشپزی نیست چون مابین اشپزا نیست و افراد عادی هستن   خوب ما باید چ کنیم ک مسابقه اشپزی هست یا نیست؟ ب ما چ اصن ؟ اونقدر غر زد سر این موضوع بی خود ک نگو

دوست عزیز با سازش شما بهتر ک نمیشه پررو تر هم میشه 

پس از همین اول کار ی فکری ب حالش بکن یا خودتو نجات بده یا بزن ب بی خیالی

چقدر بد. واقعا ناراحت شدم. حس میکنم همه مردا یه سری رفتارای بدی دارن. ولی یه کنترل تی وی که ارزش این رفتارا رو نداره. یا همون درمورد وایی که میگی. حتی اگه خودشم نخواسته تو براش  چایی میبردی باید تشکر میکرد ازت. از کی اینطوری شده؟

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم