2777
2789

یه پسر یک سال و دو ماهه دارم

کم غذاست و بیشتر دوس داره خودش بخوره

مثلا سیب زمینی سرخ کرده میخوره دونه دونه چون خودش میتونه ولی غذاهای دیگه یکم سخته

مثلا بغیر آب هویج وشیر و عسل چی بدم؟

غذا چی بپزم نرم و مقوی باشه مثلا شوید پلوی نرم با گوشت خوبه؟یا اب قلم؟

تنوع غذایی برای بچه این سن چیه چه چیزایی بدم که هم مقوی باشه هم تنوع غذایی هم خودم بتونه بخوره

😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش یه دکتر تو تی وی میگف نخود رو بپزین آبشو بدین بچه بخوره قوت بگیره مقویه...آبگوشت اینا بده بخوره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.

هر چی ک هودتون میخورین بده بهس

پسر منم بدغذاست

پسرم کوچیک بود....برنج و خورشت رو هم‌میزدم بعد با دست گلوله میکردم میریختم تو بشقاب ک خودش برداره بخوره 

اینجوری فقط میخورد 😁 

یکم حال بهم زنه 😷 ولی ارزش داره 😄

(    )

مال من ک۱۵ماهشه لب میزنه میگم شاید بدرد تو بخوره

هویج حلقه شده نخود فرنگی ذرت قارچ خرد شده لوبیا نخود اینارو جدا جدا ابپز کن بده خودش برداره لخوره غذای انگشتیه

حلیم بپز براش 

کاچی بپز توش پودر چهارمغز و جوانه گندم بریز

حریرا بادام بده بهش

سوپهای مقوی با اب قلم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
پسره منم یکسال و ۵ ماهشه هیچی نمیخوره فقط شیر خودمو میخوره یا شایدم یکم میوه 

علی اکبر هم اینجوری بود...

بهش شیر اصلا نده تا صبحانشو بخوره

بعد بده

نده اصلا تاناهارشو بخوره حتی شده چند لقمه

شیر جلوی اشتهاشو میگیره

منم اینکارو کردم.روزای اول تا عصر هیچی نمیخورد بعد کمکم غذا خور شد دلی هنوزم چند لقمه میخوره