2777
2789
عنوان

هديه ى شوهرم ب مناسبت سالگرد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 82 پست

براي خودت ارزش قايل شو تا براش با ارزش باشي با دوتومن  براي خونه كاري نميشه بكني برو بخر 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
یه چیز کوچکتر بخر نخریدن زیادشم خوب نیست نذار شوهرت عادت کنه

همين دو هفته پيش رفتم دوتا مانتو و روسرى خريدم خداييش تا الن كارتمو خالى نزاشته و اصنم بدش مياد من لباساى بد بپوشم من هى رعايت ميكردم ك خونه ميسازيمو اينا ولى ديگه ديدم بدش مياد رفتم لباس خريدم اخه بعد زايمانم لباسام تنگم شدن كلى خوشحال شد من خرج كردم 😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براي خودت ارزش قايل شو تا براش با ارزش باشي با دوتومن  براي خونه كاري نميشه بكني برو بخر

با دو تومن ميشه كمد ديواريه خوبى زد يا بزاريش رو پول كابينتا كابينت بهترى خريد ، من الانشم ى سرويسو چند تا النگو دارم ك اصن استفاده نميكنم اما دلم ميخواد ى گردنبد ظريف بخرم

خب یه مقدارشو برای خودت اون چیزی که دوس داری بخر بقیشو برگردون، قرار نیس چون داره خونه میسازه کادو تولد نخوای

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
خامی کردی نخریدی عزیزم الان دو برابر شده بود پولت...! طلا به قیمت روز بالا میره اما پول ارزشش کم می ...

جم ك نكردم پولمو مثلن ى تومن تولدمو دادم قسط ماشين عقب افتاده بود داد 

شوهرت مثل شوهر من بدجنسه والا خودش طلا میخرید  البته مدلشون متفاوته ولی مردها زبل تر از اونی ه ...

شوهرم اصن بازار نميره تا لباساشم من ميخرم ميارم خونه اون فقط ميپوشه