2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز ولي اينكه دستم خواب ميره گز گز ميكنه و اينكه همش هوس ميكنم مُهر بخورم ميدونم كمبود اهنه

خب تا میزان فقر آهن مشخص نشه که نمیشه.

باید دید چه مقدار بدنتون کمبود آهن داره و باید جبران بشه.

ضمنا در طول دوره قاعدگی هم حتما شبی یه دونه قرص آهن مصرف کنید.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
مرسي عزيزم كامل و جامع  بنظرتون قرص اهن هم خوبه؟؟

ببين عزيز اگه باردار نيستي،شيرده نيستي و كمبود اهنت شديد و حاد نيست مكمل مصرف نكني بهتره خب

با طبيعي ها رفعش كني

ولي اگه اونا رو انجام نميدي يا باردار و درحال شيردعي هستي،اصولا نياز ب آهن خيلي خيلي شديده و با اين خوردنيها اونم تو اين دوره زمانه با اين كيفيت تامين نميشه

نه هنوز ولي اينكه دستم خواب ميره گز گز ميكنه و اينكه همش هوس ميكنم مُهر بخورم ميدونم كمبود اهنه

ازمايش نداديد؟؟!!!!

حتما بديد تا بدونيد

اصلا بدون اطلاع دقيق چييزي(مخصوصا قرص)مصرف نكنيد

كاهو سيب رنده كن با عرق بيدمشك شيره انگور بادووووم عاليه انجير مويز قرص خون

به لیست زهرا شیره توت و خرما رو هم اضافه کن و دمنوش تخم خرفه...همه چی حله؛اگه جگر هم دوست داری و باردار نیستی وقت پریودیت بخور؛چون اگه اقدامی هم باشی و حامله بشی و ندونی و بخوری خیلی مضره؛درکل لیست زهرا رو انجام بدی زود حالت خوب میشه دوست عزیز💐💐💐

خدایا ممنونم ازت که یه فرشته ی بهشتی آذر ماه تو دل من میذاری و دخترکوچولوم مثل مامان و بابابزرگش شهریوری میشه❤❤❤