2777
2789

راهنماییم کنید که چجوری پدرمو راضی کنم که به ازدواجم رضایت بده.

۶ساله با پسری رابطه دارم و همو دوس داریم ولی پدرم راضی به ازدواجمون نمیشه.خیلی خسته شدم دیگه طاقت ندارم جوری که جدیدا همش به خودکشی فکرمیکنم.

دیگه صبرم تموم شده.لطفا راهکار بدین چجوری راضیش کنم بذاره ازدواج کنیم؟

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو‌من فقط اینو دوس دارم وگرنه دیگه ازدواج نمیکنم دلیل مخالفتش چیه؟

گفتم.میگه خب دیگه ازدواج نکن بهتر😑

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟
برو مشاور بعد از اون بخواه با خانوادت صحبت کنه دکتر حبشی میدونم اینکار رو میکنه

دکتر حبشی کدوم شهرن؟شمارشونو دارین؟

خب چرا مخالفه آخه

دلایل مختلف.کلا ازش خوشش نمیاد.یجورایی لجه باهاش.ما فامیلیم و کلا خیلی پیچیدس قضیه.من توضیح ندادم که وارد حاشیه نشم

مشهد اما از بقیه شهر ها هم میشه صحبت کرد از مشاوران معروف کشوری هستن بزار نگاه کنم اگه داشتم میزار ...

مرسی عزیزدلم.خیلی لطف میکنی بهم