2777
2789
سابقه داشته ک بره؟

هروقت بحث شدیدمون میشد میزد بیرون اما نمیدونم ایندفعه خیلی اعصابش خورد بود بعدم پیام داد دیگه برام هیچ ارزشی نداری یه فکری برا خودت بکن الانم خاموش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت بحث شدیدمون میشد میزد بیرون اما نمیدونم ایندفعه خیلی اعصابش خورد بود بعدم پیام داد دیگه برام ه ...

کاری ک ازت برنمیاد فقط باید صبر کنی 

اونم یکم تنها بمونه اروم میشه نگران نباش

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
نمیدونم ماشینو برداشت رفت. هی زنگ زدم پشت خطش شدم بعدم پیام داد دیگه تموم. ....

وای چ زنی هسی تو شوهرت بهت نیاز جنسی داش نباید ردش میکردی بره بیرون...ـبخدا بعضیوقتا چوب رفتارامونو میخوریم

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
وای چ زنی هسی تو شوهرت بهت نیاز جنسی داش نباید ردش میکردی بره بیرون...ـبخدا بعضیوقتا چوب رفتارامونو ...

عزیزم شما وقتی از دست شوهرت عصبانی هستی بگه بیا کنارم میری کنارش دراز میکشی بعدم نیاز جنسی چیه میخواست کنارش باشم فقط