بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارتر عزیز از کجا تونستی رتبه ات حدودی حساب کنی. منم شرکت کردم به نظرم خیلی سخت بود
خب تعدا سوالاتی رو که تو هر درسی زده بودم سرجلسه شمردم بعدم اومدم خونه تا اونجایی که یادم بود سوالاتی رو ک شک داشتم چک کردم تا الان ک دو تا تخصصی اشتباه زدم. بعد دیگه با همونا درصد گرفتم برای درسای تخصصی ولی برای عمومیا همینطوری میانگین 33 مثلا درنظرگرفتم بعد باهم جمع کردم و تقسیم بردو کردم. باتوجه به اینکه بومی استان هم هستم یه درصدی هم از اون بایت میاد رو رتبم ولی چون نمیدونستم به چ شکله حسابش نکردم . واینطوری شد حدود 40 و خرده ای.....خیلی ناراحتتم. من نرسیدم خوب بخونم. ولی ای کاش یه بارم قبلا شرکت میکردم با ازمون اشنا میشدم
استارتر عزیز از کجا تونستی رتبه ات حدودی حساب کنی. منم شرکت کردم به نظرم خیلی سخت بود
والا هم رشته ای های منم میگن سخت بود ولی من فکر میکنم بیشتر از این بابت که نرسیدم کتابارو تموم کنم سوالارو نمیشناختم....اگه سخت بوده باشه باز به نفعمونه چون اون موقع به میانگین زیاد بالا احتیاج نداریم. ولی بازم هیچی معلوم نیست. شما چه رشته ای رو شرکت کردین؟