2777
2789
عنوان

وابستگییییی شوهربه خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 48 پست
شوهر منم همینجوره.  بیستوچهار ساعتم پیش خواهر و خونواده او اقوام و تیرطایفه و جدوابادش باااشه ب ...

بمیرم برات خواهر منم همینطور

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
ببین من یه دعا نویس سراغ دارم کارش حرف نداره ولی باید اعتقاد داشته باشی

یسری یه دعا گرفتم که نامادری دست از سرمون برداره دوروز بعد نامزدم گفت راستی تو چرا به نامادری من مادر نمیگی😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من دعای جدایی گرفته بود شوهرش حتی مراسم خاکسپاری پدرشم نرفت😓

😢😢😢 خدایا به هممون رحم‌کن😔

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
گفت دعا رو از عراق گرفتم شوهرش کامل با خانوادش کات کرده  

حالا این کات کردن‌ به نفعشون هم شده؟

دعای عراقی جالبه خارج هر جایی  خارج از ایران  که باشه غیر از اجناس دعا و جادو مادوشونم  اصله ایران هیچی توش گیر نمیاد دعانویساشم کلاه سرت میزارن😥

نیم ساعت  حرف تلفنی باز خوبه

جای من بودی عزیزم چیکار میکردی

ما خونمون بیست دقیقه فاصله داره.شوهرم هر صبح اول میره اونجا لباس کارش رو میپوشه...بعد عصرم از سرکار که میاد اول میره اونجا لباسشو عوض می کنه و وسایل کارشو میزاره بعد میاد....یه بهونه درست کرده به اسم وسایل کار....مریض میشه من دارم مثلا بهش میرسم یه دفعه ای پا میشه لباس میپوشه میگه برم مامانم بهم برسه ...بعدش که خودم میرم دنبالش اونجا یه لیوان  آبم دستش ندادن و  بد بخت  فقط خوابیده و من باید برم اونجا دارو بخرم و بهش برسم.حالا  ماهای اول که میرفت اونجا صبحونه میخورد اینو از سرش انداختم...

خودم دیگه موندم.... تو این یکسال هیچ آرامشی نداشتم.

اره داره خوش خرم با همسرش زندگی میکنه

روچه حسابی کات کرد؟

ولی من میگم درخت بی ریشه قابل اعتماد نیست یه روزی با باد و طوفان کنده میشه و  تکیه گاهت اگر باشه با سر میخوری زمین 

ادم را از خانوادش جدا کننن بیریشه میشه 

نیم ساعت  حرف تلفنی باز خوبه جای من بودی عزیزم چیکار میکردی ما خونمون بیست دقیقه فاصله داره.ش ...

ول کن لباس کار کثیفه بهتر تونه مامانش عوض میکنه

ول کن لباس کار کثیفه بهتر تونه مامانش عوض میکنه

آره این الان بهوونشه....میره اونجا....البته طبقه سوم اونا کلا وسایله شوهرمه...مهندس برقه و کلی سیم و وسایل اونجا داره ولی خب فقط کار نیست...مثلا فکر کن صبح رفته عصرم رفته اومده خونه میخواد بره آرایشگاه...میگه یه دقه برم یه تیشرت کهنه دارم بپوشم  بعد برم...میره دو ساعت بعد  میاد.یه برم خرید خونه دوباره از اونجا سر در میاره....چی بگم خودم خسته شدم....

انجام وظیفه اینه ک یع ساعت تلفنی با مامانت حرف بزنی هر دفعه میری کلی خرید کنی.هرچی میگن چشم بسته انج ...

عزیزم چرا میگم

چون وظیفه مرد با زن فرق داره

بنظر من همش انجام وظیفه است

البته منم شوهرم اولا این کارا رومیکرد   ناراحت میشدم

ولی تحقیق کردم دیدم کاملا وظیفه اشه

دیگه سعی میکنم ناراحت نشم

یه مرد هر قدر واسه زنش وظیفه داره واسه مادر و خانواده اش هم داره

شوهر منم الان یه ساعته رفته خونه مامانش

قبلشم زنگ زده بود باهاش حرف میزد

کلا بروش هم نیاری ناراحت میشی وناره ادای خوشحال ومشتاق ها رو دربیاری بیشتر جذب خودت میشه

خصلتشونه     

یسری یه دعا گرفتم که نامادری دست از سرمون برداره دوروز بعد نامزدم گفت راستی تو چرا به نامادری من ماد ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....