2777
2789
عنوان

وابستگییییی شوهربه خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 48 پست

شوهر منم همطوریه وقتی از سر کار میاد ناهارشو میخوره و میره اونجا ..منم با اینکه خانوادش خوبنو هوامو دارن خیلی ناراحت میشم

بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم  پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊
این وابستگی نیست انجام وظیفه است

انجام وظیفه اینه ک یع ساعت تلفنی با مامانت حرف بزنی هر دفعه میری کلی خرید کنی.هرچی میگن چشم بسته انجام بدی ک اگه من اونکارارو کنم هرروز دعوا داریم؟ اگه منم تین انجام وظیفه رو بکنم خودتون نمیگین خب چرا نمیچسبی ب زندگیت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت از یه عراقی 

وای منم میخوام از خانواده شوهرم جدا بشم..منم میخوام

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
انجام وظیفه اینه ک یع ساعت تلفنی با مامانت حرف بزنی هر دفعه میری کلی خرید کنی.هرچی میگن چشم بسته انج ...

چرا بابا..هر چیزی زیادیش مسخره ست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اگر باعث نمیشه تو زندگیت دخالت کنن.

یا اینکه از کارای خودتون نمیزنید واسه کارای خانوادشون اشکال نداره که.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
اگه بلد بودم خودم میکردم.همه پولای نامزدم دارن بالا میکشن خسته شدم از دست خانواده حریصش

خانواده شوهرمم بدترن بخداااا..فکرشو بکن تو یه اتاق تو خونشون زندگی میکنیم ۶صبح در اتاقمو میزنه مادر شوهرم تو مسائل شخصیمون دخالت میکنه فالگوش وامیسته ..باباش ازش پول میگیره..مامانش ازش پول میگیره..خواهرش که با شوهرش قهره اومده ور دل من تلپ شده ازش پول میگیره اونوقت اگه من بخوام نمیگم نمیده نداره که بهم بده

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
خانواده شوهرمم بدترن بخداااا..فکرشو بکن تو یه اتاق تو خونشون زندگی میکنیم ۶صبح در اتاقمو میزنه مادر ...

مال من مادر نداره نامادریش خیلی فضوله کلی طلا و خونه ماشین ازش بالا کشیده مشکلم اینه خیلی دخالت میکنه و طعنه میزنه امیدوارم خدا جوابش بده

شوهر منم همینجوره.  بیستوچهار ساعتم پیش خواهر و خونواده او اقوام و تیرطایفه و جدوابادش باااشه باااازم سیر نمیشه لامصب ، الانم منو ول کرده رفته بیرون با عموش 😐 منه بیچاره تنها خئنه افتادم . چشام کور شد بس که اومدم نی نی سایت ! 😩😩😩😞😞

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
مال من مادر نداره نامادریش خیلی فضوله کلی طلا و خونه ماشین ازش بالا کشیده مشکلم اینه خیلی دخالت میکن ...

ببین من یه دعا نویس سراغ دارم کارش حرف نداره ولی باید اعتقاد داشته باشی