2777
2789

سلام بچه هامن ب تازگی میخوام ازطریق مدرسه بزرگسالان واردرشته تجربی شم خیلی علاقه به پزشکی دارم واقعاامامیترسم بنظرتون میتونم ؟آیافیزیک وریاضیش خیلیییی سخته؟

خدایاخودت میدونی توقلبم چیه همونوازت میخوام ❤👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی ک سخت نیس و اینکه ایا میتونی یا نه به خودت بستگی داره

شماداریدرشته تجربی میخونید؟من خیلییی علاقه ب پزشکی دارم کارنامم دیدن گفتن اگ همینطوری بخونی پزشکی دولتی میاری امانمیدونم این ترس لعنتی چیه ب جونم افتاده ازبس میشنوم ک رشته تجربی خیلیییی سخته حیلی متقاضی داره

دتو ویبرستان که فیزیکو ریاضی تا حدودی دورشته مثل همه بازم به خودت داده مثلا برامن سحت نبود ولب دختر عموم جفتشو تجدید شد

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

من اگه جای شما بودم تغییر رشته میدادم!تجربی به جز رشته های پزشکی و پیراپزشکی رشته خوب دیگه ای نداره و قبولی تو این رشته ها مخصوصا الان و با این شدت رقابت حتی واسه چه های تیزهوشانی هم خیلییییی سخته.به رشته هایی مثل حقوق و روانشناسی و حسابداری هم فک کن.

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
نه اصلا سخت نیست . اگر پشتکارت زیاد هست و بتونی روزی شش ساعت بخونی حتما موفق میشی

شماکنکوردادین؟رشته دانشگاهیتون چیه

شماداریدرشته تجربی میخونید؟من خیلییی علاقه ب پزشکی دارم کارنامم دیدن گفتن اگ همینطوری بخونی پزشکی دو ...

قبولی درکنکور هیچ ربطی به نمره شمانداره ک ببینن بودن تودبیرستان معدل پایین بودن و براکنکورخوندن وبهترین دانشگاه قبول شدن براپزشکی رتبه کنکور باید زیر100 باشه میون این همه متقاضی پس واقع بینانه نگاه کن وبدون راه سختی درپیشه ولی شدنی

من اگه جای شما بودم تغییر رشته میدادم!تجربی به جز رشته های پزشکی و پیراپزشکی رشته خوب دیگه ای نداره ...

اتفاقاخودم انسانیم امابشدتتت بدم میادازرشته های دانشگاهیش وعذاب برام خوندن عربیش وادبیات وتاریخ ادبیاتش خیلی تجربی رودوست دارم نمیدونم ازکجاشروع کنم

اره ولی خیلی خیلی سال قبل :) از تازه نفس ها کمک بگیری بهتره    

من شماروخیلی وقته میبنمتون توسایت وبیشتروقتاموافق نظراتتون هستم توتاپیکا😚