سلام
من خودم رشته دبیرستانم تجربیه
ببینید ددسته تجربی درسایی مثل شیمی و فیزیک و ریاضی هم داره اما ته اکثر شغل هایی که از رشته تحربی میشه رفت زیسته با شیمی
مثلا داروسازی امیخته با شیمی هست
بخاطر ریاضی فیزیک نیاین
بلکه اگه علاوه بر زیست و شیمی حالا یه علاقه ای هم به اون دو تا دارین بیاین
رشته تحربی توی اینده شعلی خب طیف وسیعی از شغل هارو در بر میگیره اما رشته پرداوطلبی هم هست و این هم یکم بازار کار و رتبه شدن توی کنکورو دارای شرایط میکنه
درسای تخصصی تجربی اینطورین که یسری هاش خوندنین کامل مثل زیست که البته نیاز به درک و فهم داره اینجوری نیست که حفط کنی تمام
بعصیاشم فقط حل کردنی اند مثل ریاصی و ریاضی تجربی اصلا راحت نیست و حجم زیادی هم داره
بعضیاشم هستن مخلوط خوندنی و حل کردنی اند مثل فیزیک و شیمی این درسا مخصوصا شیمی حجمشونم زیاده چون هم باید رو حل کردن وقت بزاری هم رو خوندنی های کتاب فک نکنید شینی مثل سه فصل شیمی نهمه نه پر حساب کتاب و چرتکه انداختنه
زیستش هم اصلا مثل زیست علوم نهم نیست خیلی توی جزئیات میره و مفصله
درسای عمومی هم ماشالله زیاد داره
در کل رشته سخت و پر حجمیه و محاسبات و قوی بودن توی اون خیلی مهمه درسای عمومی و تخصصی با هم حجم زیادی دارن و برخلاف انسانی که خیلیا میگن حفظیاتت خوبه برو انسانی این رشته مهم ترین کتابش ینی زیست خوندنیه اما بقیش کلا محاسباتیه
اگه سوالی داشتین بپرسین
با وجود سختیش رشته خیلی جذابی هم هست و من از اعماق وجودم دوسش دارم
برای کسایی مناسبه که زیاد علاقه ای به درس ریاصی ندارن و انسانی رو هم دوست ندارن
چون رشته ریاضی فیزیک هم شیمی و زمین شناسی داره مثل تجربی دقیقا همون کتابا فیزیکش چند فصل فرق داره و ریاضیش تبدیل میشه به چهار تا کتاب