2777
2789
عنوان

کسانی ک رشته ی تجربی میخونن یاخوندن بیاییدلطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 25676 بازدید | 69 پست
من رشتم تجربی نیست (البته امسال باید انتخاب رشته کنم و نظرم تجربی یا فنی هست ببینم کدومش میرم)اما طب ...

این مال کنکور ۹۸به قبل بود کنکور نودو نه و ۱۴۰۰ اگه اختصاصیا پنجاه ب بالا بزنی عمومیا بالا هفتادبین هزار تا دوهزار میشدی حتی کمتر

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه کسی زیست ۸۰بزنه شیمی هم ۷۰ نمیتونه رتبه خوبی داشته باشه؟؟

میتونه ولی اینجوری ک میگی طرف تو ازمون میبینه پنجاه بالاتر نمیره مثلا زیستش بعد با خودش میگ من که قبول نمیشم پس چرا بخونم کلا بهم میریزه 

حالا نمیدونم خودت کنکور دادی یا نه 

ولی ادم کنکوری ک میشه ببخشیدا ولی ذهنش به چس بنده قشنگ در عرض یه ثانیه کلا بهم میریزه یه هفته درس نمیخونه:)

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
میتونه ولی اینجوری ک میگی طرف تو ازمون میبینه پنجاه بالاتر نمیره مثلا زیستش بعد با خودش میگ من که قب ...

من کنکور ندادم تازه کلاس نهم هستم هنوز انتخاب رشته هم نکردم چه برسه به کنکور

من کنکور ندادم تازه کلاس نهم هستم هنوز انتخاب رشته هم نکردم چه برسه به کنکور

برسی به کنکور میفهمی اصا یه وضعیه یکی یه جمله میگه تا دو هفته نمیتونی کتابو باز کنی

سلام 

من خودم رشته دبیرستانم تجربیه

ببینید ددسته تجربی درسایی مثل شیمی و فیزیک و ریاضی هم داره اما ته اکثر شغل هایی که از رشته تحربی میشه رفت زیسته با شیمی

مثلا داروسازی امیخته با شیمی هست

بخاطر ریاضی فیزیک نیاین 

بلکه اگه علاوه بر زیست و شیمی حالا یه علاقه ای هم به اون دو تا دارین بیاین

رشته تحربی توی اینده شعلی خب طیف وسیعی از شغل هارو در بر میگیره اما رشته پرداوطلبی هم هست و این هم یکم بازار کار و رتبه شدن توی کنکورو دارای شرایط میکنه

درسای تخصصی تجربی اینطورین که یسری هاش خوندنین کامل مثل زیست که البته نیاز به درک و فهم داره اینجوری نیست که حفط کنی تمام

بعصیاشم فقط حل کردنی اند مثل ریاصی و ریاضی تجربی اصلا راحت نیست و حجم زیادی هم داره

بعضیاشم هستن مخلوط خوندنی و حل کردنی اند مثل فیزیک و شیمی این درسا مخصوصا شیمی حجمشونم زیاده چون هم باید رو حل کردن وقت بزاری هم رو خوندنی های کتاب فک نکنید شینی مثل سه فصل شیمی نهمه نه پر حساب کتاب و چرتکه انداختنه

زیستش هم اصلا مثل زیست علوم نهم نیست خیلی توی جزئیات میره و مفصله

درسای عمومی هم ماشالله زیاد داره

در کل رشته سخت و پر حجمیه و محاسبات و قوی بودن توی اون خیلی مهمه درسای عمومی و تخصصی با هم حجم زیادی دارن و برخلاف انسانی که خیلیا میگن حفظیاتت خوبه برو انسانی این رشته مهم ترین کتابش ینی زیست خوندنیه اما بقیش کلا محاسباتیه

اگه سوالی داشتین بپرسین

با وجود سختیش رشته خیلی جذابی هم هست و من از اعماق وجودم دوسش دارم

برای کسایی مناسبه که زیاد علاقه ای به درس ریاصی ندارن و انسانی رو هم دوست ندارن

چون رشته ریاضی فیزیک هم شیمی و زمین شناسی داره مثل تجربی دقیقا همون کتابا فیزیکش چند فصل فرق داره و ریاضیش تبدیل میشه به چهار تا کتاب