2777
2789
عنوان

کسی تجربشو داشته ؟؟؟؟بیاین کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 35 پست
اگه  رنگ ادرار حالت قرمزرنگ باشه احتمال سنگ  کلیه  هست عزیزم

نه همه چی نرماله خداروشکر

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
رفتم ..عفونت نداشتم ...

ایشالله خدا یه بچه سالم وصالح به شما بدهد

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سوزش ادرار نداری؟

نه سوزش ادار و نه خون دیدم تو ادرار 

هیچی ..فقط درد 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
منم اینجوری شدم میگن از عفونته و سنگ کلیه ،سنگ مثانه

وای خدانکنهههههههه ...دردش به حد سنگ کلیه و اینا نیس .فکر کنم اونا خیییلی درد ناک و غیر قابل تحمله ....

ایشالله خدا یه بچه سالم وصالح به شما بدهد

ان شاء الله 

شما هم حاجت روا بشین ان شاء الله 

سلام عزیزم دوره پریودیات چند روزه هست؟ اولین اقدامت چند پریودیت بود؟ درواقع الان چند پریودیتی؟

پریودی هام نامنظمه اما میانگین گرفتم تخمک گذاری تقریبا از روز هیفده ممکنه باشه اما علائموشو نداشتم تا الان ...

وای خدانکنهههههههه ...دردش به حد سنگ کلیه و اینا نیس .فکر کنم اونا خیییلی درد ناک و غیر قابل تحمله . ...

ایشالا  که همچین چیزی نباشه عزیزم

من یکم که راه میرم سرپا میمونم درد امونم میبره قشنگ جیغ میزنم زار میزنممم

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋
شش روز بستگی داره به تخمک گذاریت کیت گذاشتی ک مشخص بشه کی تخمک گداری داشتی

ماه پیش کیت گذاشتم خیلی اعصابم خورد شد هر روز یه جور بود برا خودش ..منم گذاشتمش کنار گفتم ان شاء الله خدا خودش کمکم میکنه ..باعث اعصاب خوردیم بود ...اما چون از روزی که پاک شدم تا الان علائم تخمک گذاری نداشتم فکر نمیکنم اتفاق افتاده باشه ..برام دعا کنین لطفا 

ایشالا  که همچین چیزی نباشه عزیزم من یکم که راه میرم سرپا میمونم درد امونم میبره قشنگ جیغ میزن ...

الهییییی

ان شاء الله زود تر خوب بشی 

درد خیلی چیزه بدیه ادم از زندگیش سیر میشه منم به خاطر معدم درد میکشم یکی دو هفته پیش انقدر درد داشتم که فکر میکردم معدم داره پاره میشه مردم تا رسیدم بیمارستان و امپول ها اثر کرد ...ان شاء الله خدا قدرت تاب اوردن این درد هارو هم بهمون بده ...

بعضیا علایم دارن بعضیا ندارن.

من این ماه علایم زیادی نداشتم فقط زیر دلم تیر میکشید. امروزم روز ٣١ پریودیمه یعنی یک روز از موعدم گذشته. دو سه روز بی بی گذاشتم هاله خییییلی کمرنگ افتاد. از بس مثبت کاذب تو دوره های قبلی برام اتفاق افتاد. اصلا نمیتونم باور کنم ک این درسته الان ولی هنوز نشدم

منم مثل شما الانم درد دارم

اگر روز ١٧ ام اقدام کردی الانم ۶ روز گذشته یعنی ٢٣ پریودیتی. بذار یک هفته تا ١٠ روز حداقل بگدره بعد ...

ممنون عزیزم که اومدی راهنمایی کردی...

چه کنم که  چاره ای جر صبر ندارم خدا هیچکسو تو انتطار نذاره ....ان شاء الله خیر باشه اخرش ..محتاج دعاهاتونم ..