2777
2789
عنوان

کسی تجربشو داشته ؟؟؟؟بیاین کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 35 پست
من این ماه علایم زیادی نداشتم فقط زیر دلم تیر میکشید. امروزم روز ٣١ پریودیمه یعنی یک روز از موعدم گذ ...

ان شاء الله که به حق شش ماهه ی امام حسین خدا نا امیدت نکنه عزیزم ان شاء الله خبر بارداریتو میاری تا دوسه روز دیگه ...بی بی اشتباه نمیکنه به شرطی که همون دو دقیقه اول مثبت بشه ..بازم عجله نکن اگر هم باردار باشی ان شاء الله که هستی برای ازمایش بتا بزار عددش بره بالا بعد برو که مطمئن جواب بدن...امیدت به خدا باشه واسه منم دعا کن 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
اگر روز ١٧ ام اقدام کردی الانم ۶ روز گذشته یعنی ٢٣ پریودیتی. بذار یک هفته تا ١٠ روز حداقل بگدره بعد ...

نه ببین دقیقا یکم پری شدم و از یازدهم اقدام داشتم تا الان تقریبا چهار یا پنج باری بوده ...خیلی هم سختمه زیادی اقدام داشتن اما تحمل میکنم دیگه...فکر نکنم لقاح اتفاق افتاده باشه و اگر هم باشه انقدر فوری علائم بده ....البته از نطر پزشکی و محاسبات ما ...امیدم به خدا و معجزه هاشه

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز ١٧ ام اقدام کردی؟

نه عزیزوم 

میگم جوری که حساب کردم تخمک گذاری باید حوالی هیفدهم سیکل ماهیانم باشه ...ولی خب انقدر تو گوشم خوندن که از وقتی پاک میشی باید مرتب هفته ای دو یا سه بار اقدام داشته باشی تا موقع پری ..منم گفتم این ماه زود شروع کنم ببینم چی میشه 

نه عزیزوم  میگم جوری که حساب کردم تخمک گذاری باید حوالی هیفدهم سیکل ماهیانم باشه ...ولی خب انق ...

نه میشه نگران نباش لامصب این بارداری یک روزش ب اندازه ١٠٠ روز میگدره ولی خودتو با یکارایی سرگرم کن ک بهش فک نکنی

مطمین باش نتیجه میگیری