2777
2789
عنوان

چرا واقعا؟؟؟؟

146 بازدید | 22 پست

دارم حرص ميخورما فردا هم شوهرم بايد بره سركار خب منو بچه آدم نيستيم مگه؟من با ي بچه ي كوچيك هر روز از ٦صبح تا ٩شب تنهاييم شوهرم وقتي مياد خونه خب خستس سريع ميخوابه بازم منم و ي بچه خيلي دلم گرفته حس افسردگي دارم هميشه همينه جمعه ها هم كه خستس ميخواد كمبود خوابشو جبران كنه خب ما چيكار كنيم؟مامانم اينا هم رفتن خارج تهران استراحت كنن برادرام حتي يادشون نيست كه ي خواهر كوچيك دارن خواهرمم كه بنده خدا امسال پسرش كنكور داره درگيره حس ميكنم خيلي تنهام دارم داغون ميشم نميدونم چيكار كنم😭😭😭؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم میره سر کار. منم مثل شما تنهام. عوضش دو تا فیلم خوب گرفتم با یک کیلو تخمه. بیاد بعد از استراحتش یه پارچه بزرگ پهن میکنیم میشینیم به تخمه خوردن به روش پرتابی و فیلم دیدن. بالاخره در هر شرایطی که هستی یجوری سرگرمی و تفریح درست کن واسه خودت. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

تازه شدی شبیه من 

هرسال عید کل خواهرو بردرا بابام مسافرتن من تو خونم ولی خیلی راضیم چون دوسال شوهرم بیکار بود بدبختی کشیدم که نگو

حالا بادخترم همش تنهام ولی میگم خدایاشکرت

همسر منم میره سر کار. منم مثل شما تنهام. عوضش دو تا فیلم خوب گرفتم با یک کیلو تخمه. بیاد بعد از استر ...

ما تا ميشينيم فيلم ببينيم خوابش ميبره منم از حرصم بلند ميشم چراغا و تلوزيونو خاموش ميكنم ميرم تو اتاق ميخوابم